Αυτά τα χρώματα σκιών προτιμούν οι γαλανομάτες Ελληνίδες celebrities

Μαρία Ροδίτη
Αυτά τα χρώματα σκιών προτιμούν οι γαλανομάτες Ελληνίδες celebrities

Και κάνουν τα μάτια τους να δείχνουν ακόμη πιο εκτυφλωτικά και γαλανά.

Τα γαλάζια μάτια είναι ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακά. Ακόμα περισσότερο για τις γυναίκες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να τα τονίσουν και να γίνουν ακόμα πιο εκθαμβωτικές απλώς με μία σκιά. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι Ελληνίδες celebrities που έχουν μπλε μάτια και γι’ αυτό, μάλιστα, επιλέγουν συγκεκριμένα χρώματα σκιάς, ώστε να δώσουν ακόμη περισσότερη έμφαση στο βλέμμα τους.

Οι χρυσές, καφέ, χάλκινες και μοβ αποχρώσεις, αλλά και τα smokey eyes, βρίσκονται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των διάσημων Ελληνίδων κυριών, οι οποίες ξέρουν καλά πώς να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Η Ελένη Μενεγάκη, η Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Γερονικολού και η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μόνο μερικές πανέμορφες γυναίκες, που έχουν κατασταλάξει εδώ και χρόνια στα συγκεκριμένα χρώματα σκιών και ξέρουν πια τι είναι αυτό που τους ταιριάζει στο make up.

blue eyes

Δες στην παρακάτω gallery μερικά make up looks των Ελληνίδων celebrities με γαλανά μάτια και μάθε ποιες σκιές μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις κι εσύ το ίδιο αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμα: Η ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel μοιάζει με όνειρο…