Αυτά τα 5 ξανθά του Hollywood τα έχουμε ζηλέψει πολύ

Μαρία Ροδίτη
Αυτά τα 5 ξανθά του Hollywood τα έχουμε ζηλέψει πολύ

Οι celebrities σού δείχνουν τις τάσεις της άνοιξης στα ξανθά μαλλιά!

Αν είσαι ξανθιά ή έχεις καστανό ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά σου και σκέφτεσαι να το ανοίξεις, είσαι στο σωστό μέρος. Τα ξανθά μαλλιά είναι πάντα εντυπωσιακά, ενώ δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Το ξανθό είναι το χρώμα που επιλέγουν πολλές γυναίκες, ειδικά όταν ανοίγει και φτιάχνει ο καιρός για να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στο look τους.

Επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση, αυτή που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου και τονίζει τα χαρακτηριστικά σου, μπορείς να δημιουργήσεις ένα chic αποτέλεσμα και να γίνεις η ξανθιά που πάντα ονειρευόσουν. Άλλωστε, η παλέτα του ξανθού είναι ατελείωτη… Ξανθό μπεζ ή χρυσό, πλατινέ ξανθό ή bronde είναι μόνο μερικές επιλογές ξανθού που θα βρεις μπροστά σου.

Σίγουρα, αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι πρέπει να εμπιστευθείς και να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου για να έχεις το αποτέλεσμα που έχεις ονειρευτεί στα μαλλιά σου. Και, φυσικά, τα ξανθά μαλλιά θέλουν περισσότερη περιποίηση από οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα 5 πιο εντυπωσιακά ξανθά των διάσημων κοριτσιών του Hollywood και τα μοιραζόμαστε μαζί σου στην παρακάτω gallery για να πάρεις όλο το #blondeinspo που χρειάζεσαι.

Διάβασε ακόμα: 5 μυστικά για να επαναφέρεις τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σου