Αρωματικά κεριά που μπορείς να αγοράσεις online για… άλλο level χαλάρωσης

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αρωματικά κεριά που μπορείς να αγοράσεις online για… άλλο level χαλάρωσης

Μυρίζουν όλα Τ Ε Λ Ε Ι Α

Αν εξακολουθείς να βλέπεις ειδήσεις και να στρεσάρεσαι με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και τον κόσμο… welcome to the club. Κάνω το ίδιο και –δεν θα στο κρύψω- χρειάζομαι ένα (και δύο και τρία) ποτήρι κρασί μετά από κάθε μέρα για να χαλαρώσω. Δεν είναι κατάσταση όμως αυτή! Πρέπει να χαλαρώσουμε αλλά όχι με αλκοόλ. Σήκωσα λοιπόν τα μανίκια (της πιτσάμας), πήγα στο laptop και ξεκίνησα την έρευνα.

Ένα πράγμα που με χαλαρώνει πολύ είναι τα κεριά και η ωραία μουσική αλλά… δεν έχω κεριά, τα τελείωσα όλα. Βάλθηκα λοιπόν να βρω κεριά online και εννοείται τα κατάφερα (δεν είναι κάτι). Διάλεξα όμως τα καλύτερα.

Χαλαρωτικές μυρωδιές που θα σε κάνουν να ηρεμήσεις και αν τις συνδυάσεις με ωραία μουσική και τον αγαπημένο σου, θα σε χαλαρώσουν στο τέλος. Αν μάλιστα τα ανάψεις όσο κάνεις ένα καυτό μπάνιο τότε μιλάμε για… άλλο level χαλάρωσης.

Όλα αυτά τελικά είναι ένα κλικ μακριά και στην παρακάτω gallery uα δεις μερικά από αυτά που εγώ έβαλα στο καλάθι μου. Αν θέλεις βάζεις τα ίδια αλλά αν δεν θέλεις, όλα τα e-shop που θα ανακαλύψεις παρακάτω έχουν δεκάδες επιλογές.

Ας χαλαρώσουμε λοιπόν με κεριά, ας μείνουμε και άλλο σπίτι και ας κάνουμε αυτό που πρέπει για να περάσει αυτή η κατάσταση όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα 10 χαρούμενα μακιγιάζ θα κάνουμε όταν θα μπορούμε να βγούμε έξω