10 αφρόλουτρα που θα κάνουν το καθημερινό σου μπάνιο ΠΟΛΥ πιο απολαυστικό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 αφρόλουτρα που θα κάνουν το καθημερινό σου μπάνιο ΠΟΛΥ πιο απολαυστικό

Γιατί το μπάνιο πλέον είναι μία διασκέδαση…

Καραντίνα ημέρα #93842893 και δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) περιμένω πως και πως να πάω την τελευταία βόλτα τον σκύλο μου (βγαίνει 3 φορές) και να γυρίσω να κάνω ένα καυτό μπάνιο. Είναι μέρος της βραδινής μου διασκέδασης που περιλαμβάνει επίσης ένα ποτήρι κρασί και κάποια ταινία. Αυτές είναι οι μέρες και οι νύχτες της καραντίνας και έχω προσαρμοστεί όπως πιστεύω έχεις κάνει και εσύ. Γιατί όμως να μην τις κάνουμε καλύτερες; Ναι, για το μπάνιο θα σου μιλήσω.

Πριν την καραντίνα το μπάνιο γινόταν βιαστικά το πρωί για να φύγεις, στα γρήγορα το βράδυ για να πέσεις να κοιμηθείς και σπάνια (ίσως κάποιες Παρασκευές) γέμιζες την μπανιέρα ή απλά άφηνες το καυτό νερό να τρέξει επάνω σου για λίγο περισσότερο. Τώρα αυτό έχει αλλάξει. Τώρα κάνεις μπάνιο διαφορετικά και είναι μέρος της διασκέδασής σου ή τουλάχιστον, ένα ευχάριστο βήμα της καθημερινότητας. Γιατί να μην το κάνεις καλύτερο;

Πως θα το κάνεις αυτό; Με ένα λίγο πιο ψαγμένο αφρόλουτρο ή έστω με ένα διαφορετικό από ότι διάλεγες ως τώρα. Στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες (no joke) και είναι όλα καλά όμως… υπάρχουν κάποια που είναι καλύτερα χωρίς ασφαλώς αυτό να σημαίνει πως είναι και πιο ακριβά.

Αυτά τα καλύτερα αφρόλουτρα συγκέντρωσα παρακάτω και διάλεξα μυρωδιές που θα αρέσουν στους singles, στις οικογένειες, στα ζευγάρια και γενικά σε όλους. Κάνουν όλα τέλειο αφρό, ενυδατώνουν και θρέφουν και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για απλό μπάνιο ή αφρόλουτρο με αναμμένα κεριά.

Κάνε λοιπόν την καθημερινότητά σου καλύτερη, κάνε το μπάνιο σου πραγματικά απολαυστικό και βρες έναν ακόμα λόγο για να μείνεις σπίτι όπως οφείλεις να κάνεις. Ρίξε μία ματιά λοιπόν στα τέλεια αφρόλουτρα και παράγγειλέ τα online!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Ήρθε η ώρα να κάνεις πεντικιούρ…