Χρόνια πολλά! Έχουμε 25 τέλειες κοτσίδες για την 25η Μαρτίου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Χρόνια πολλά! Έχουμε 25 τέλειες κοτσίδες για την 25η Μαρτίου

…κάπως πρέπει να γιορτάσουμε

λέγοντας χρόνια πολλά για την ημέρα και ένα ακόμη χρόνια πολλά για όσους γιορτάζουν σήμερα. Είναι ωστόσο μία διαφορετική γιορτή. Δεν θα δούμε την παρέλαση, δεν θα πάμε να φάμε μπακαλιάρο και ο κόσμος όλος δεν θα μυρίσει σκορδαλιά… όχι τόσο τουλάχιστον.

Είμαστε σε καραντίνα και δεν έχουμε τρόπο να γιορτάσουμε την 25Η Μαρτίου όπως άλλες χρονιές γι᾽αυτό προσπαθήσαμε να σκεφτούμε λίγο διαφορετικά. Όχι, δεν θα σου πούμε για κάποιο τρομερό DIY με σκόρδο αλλά θα σου δείξουμε κοτσίδες. Ναι κοτσίδες!

Μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την εθνική μας εορτή ή με τις Ευαγγελίες αλλά είναι όμορφες και πολλές! Βλέπεις, δεν βρήκαμε μόνο 10 αλλά 25 και τις συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery. Κλείσε λοιπόν για λίγο τις ειδήσεις και φτιάξε άλλον έναν καφέ.

Πολλές από αυτές που θα δεις παρακάτω μπορεί να σε εμπνεύσουν αν και δεν είναι όλες εύκολες. Κράτα όμως screenshot από εκείνες που σου αρέσουν και, όταν πλέον τελειώσει η καραντίνα, πήγαινε στον κομμωτή σου με τη φωτογραφία!

Δεν γιορτάζουμε τώρα αλλά θα γιορτάσουμε την «απελευθέρωσή» μας από τον ιό με όμορφες κοτσίδες. Κάνε τώρα ένα scroll παρακάτω και… Χρόνια Πολλά!

Διάβασε ακόμα: Red hot! 10 κόκκινα nail art που μπορείς να κάνεις και μόνη σου