5 tips για να αποκτήσεις το χρώμα μαλλιών των ονείρων σου

5 tips για να αποκτήσεις το χρώμα μαλλιών των ονείρων σου

Το τέλειο χρώμα είναι μόλις ένα ραντεβού μακριά… αρκεί να θυμάσαι αυτές τις 5 συμβουλές.

Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, το beauty department του queen.gr ασχολείται με το χρώμα! Σε ενημερώνουμε για τις νέες τάσεις, για νέες πρωτοποριακές βαφές και σου δείχνουμε τα καλύτερα χρώματα για να αντλήσεις έμπνευση πριν την επόμενή σου επίσκεψη στο κομμωτήριο. Τα πράγματα ωστόσο, δεν πηγαίνουν πάντα όπως τα θέλεις και ίσως δεν έχεις επιστρέψει ακόμα με το χρώμα των ονείρων σου από το κομμωτήριο. Είμαστε εδώ και πάλι για να σε βοηθήσουμε! Ακολουθώντας τις παρακάτω 5 συμβουλές θα αποκτήσεις το χρώμα που ονειρεύεσαι σε ένα ραντεβού! Thank us later…

1

#1 Πήγαινε προετοιμασμένη
Οι φωτογραφίες θα βοηθήσουν πολύ τον κομμωτή σου να καταλάβει ακριβώς τι θέλεις και μπορείτε να συζητήσετε με δεδομένα. Κράτα λοιπόν screenshots από χρώματα που βρίσκεις στις δεκάδες galleries μας και πήγαινε προετοιμασμένη στο κομμωτήριο. Η περιγραφή του χρώματος είναι δυσκολότερη από ότι μπορεί να νομίζεις και συνήθως εκεί ξεκινούν τα προβλήματα… Και φυσικά μην ξεχάσεις να ενημερώσεις τον colorist σου για τα χρώματα που ΔΕΝ θέλεις! Είναι εξίσου σημαντικό.

2

#2 Σκέψου το χρώμα που ήδη έχεις…
Αν είσαι πολύ μελαχρινή και θέλεις να γίνεις ξανθιά, η διαδικασία είναι πιο πολύπλοκη και το αποτέλεσμα όχι εγγυημένο. Σκέψου λοιπόν που βρίσκεσαι χρωματικά και που θέλεις ή μπορείς να φτάσεις χωρίς να ρισκάρεις το look σου αλλά κυρίως την υγεία των μαλλιών σου.

3

#3 Πες στον κομμωτή σου τα πάντα
Εκτός και αν πηγαίνεις στον ίδιο από την πρώτη φορά που έβαψες τα μαλλιά σου, πρέπει να τα πεις όλα! Είναι πολύ σημαντικό να ξέρει ο κομμωτής τις εργασίες που έχουν υποστεί τα μαλλιά σου γιατί μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα ή ακόμα και στην βαφή που θα χρησιμοποιήσει για να σου χαρίσει το χρώμα των ονείρων σου.

4

#4 Μην είσαι παράλογη
Μερικές φορές πρέπει να δεχόμαστε ότι κάποια πράγματα δεν είναι δυνατόν να γίνουν. Πρέπει να έχεις ρεαλιστικές απαιτήσεις και να μην προσπαθείς να αλλάξεις το χρώμα σου με τέτοιο τρόπο που να ρισκάρει την ποιότητα της τρίχας σου. Στόχος είναι να αποκτήσεις το τέλειο χρώμα διατηρώντας τα μαλλιά σου υγιή!

5

#5 Μάθε να ζητάς συγκεκριμένη βαφή
Οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν ποια ακριβώς βαφή χρησιμοποιεί ο κομμωτής τους και αυτό είναι λάθος. Η ποιοτική, σωστή βαφή θα κάνει όλη τη διαφορά στην επίτευξη του χρώματος που ονειρεύεσαι γι αυτό πρέπει να είσαι ενημερωμένη. Ζήτα να μάθεις τις επιλογές βαφών που σου προσφέρει ο κομμωτής σου για να είσαι ενήμερη ή…. Ακόμα καλύτερα, απλά αναζήτησε ένα κομμωτήριο που να χρησιμοποιεί στο βαφείο του τη νέα πρωτοποριακή CBD3D Hair Colour. Είναι η πρώτη βαφή με κανναβιδιόλη (aka CBD) που παράλληλα θεραπεύει και θρέφει τα μαλλιά.

6

Η σύνθεσή της είναι χαμηλή σε αμμωνία και εμπλουτισμένη με έλαιο αργκάν και υδρολυμένη κερατίνη η οποία βοηθά τους δεσμούς της τρίχας δυναμώνοντάς τους και περιορίζοντας τη φθορά. Σε όλα αυτά προστίθενται οι βιταμίνες και τα λιπαρά οξέα του CBD και έτσι αποκτάς το χρώμα των ονείρων σου και παράλληλα δυνατά, λαμπερά μαλλιά με χρώμα που διαρκεί περισσότερο ανάμεσα στις βαφές. Τώρα ξέρεις λοιπόν τι πρέπει να κάνεις το χρώμα των ονείρων σου είναι ένα ραντεβού μακριά!