Όλα όσα είπαμε με την Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου και τη MAC αναλυτικά εδώ…

Όλα όσα είπαμε με την Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου και τη MAC αναλυτικά εδώ…

Προϊόντα, tips και το video του live!

Μόλις χθες μίλησα με τη φανταστική Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, senior makeup artist της MAC στο live που οργανώσαμε για το Instagram και ακόμα δέχομαι ερωτήσεις! Εννοείται δεν θα άφηνα έτσι τόσες πολύτιμες πληροφορίες και tips γι᾽αυτό θα βρεις όλα όσα είπαμε αναλυτικά παρακάτω!

Τα αγαπημένα της προϊόντα, tips για το eyeliner, μακιγιάζ για μεγαλύτερες ηλικίες, μαγικές λοσιόν και άλλα πολλά βρίσκονται για να τα δεις και να τα ακούσεις στο video που ακολουθεί αλλά μη φύγεις…



Ετοίμασα μία τεράστια gallery με τα προϊόντα και τις συμβουλές της Αλεξάνδρας λίγο παρακάτω για να σημειώσεις τι χρειάζεται να παραγγείλεις από το www.maccosmetics.gr . Όλα μπορούν να γίνουν δικά σου με ένα κλικ, δωρεάν μεταφορικά και μάλιστα να λάβεις και δώρο έκπληξη!

Και για να μην ξεχάσω… Επειδή δεν προλάβαμε να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις που είδαμε να περνούν από κάτω, μην ανησυχείς, τις έκανα εγώ στην Αλεξάνδρα και θα επανέλθω σε επόμενο θέμα. Δες τώρα τα προϊόντα και τις συμβουλές και μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις τη @maccosmeticsgreece και την @alexandraspyridopoulou στο Instagram που κάνουν συνέχεια fantastic live!