Mega Mask Guide: 30 μάσκες που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega Mask Guide: 30 μάσκες που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη

Τις διαλέξαμε μία-μία

Καραντίνα ημέρα #98987: Δεν ξέρω αν σήμερα είναι Δευτέρα ή Τρίτη αλλά αν κρίνω από τον όγκο της δουλειάς μου μάλλον Δευτέρα είναι. Θυμάμαι αμυδρά να λέω, χθες, στον εαυτό μου πως πρέπει να σταματήσω να τρώω συνέχεια. Για να το καταφέρω πρέπει να κάνω κάτι άλλο και αφού έχω καθαρίσει όλο το σπίτι νομίζω πως πρέπει να το ρίξω πάλι στις μάσκες.

Το είχα παρακάνει στην αρχή της καραντίνας και το οver masking δεν έκανε ποτέ καλό σε κανέναν. Μετά από την αποχή μου όμως, νομίζω πως μπορώ να ξεκινήσω και πάλι. Τι μάσκες όμως να κάνω πρώτα; Να κάνω καθαρισμού ή ενυδάτωσης; Τώρα που με έπιασαν οι αλλεργίες μου μήπως πρέπει να κάνω καταπραϋντικές; Έχω και τη λιπαρότητα, έχω και θαμπή επιδερμίδα, χρειάζομαι σίγουρα detox…

Όπως αντιλαμβάνεσαι το ρετούς που απαιτεί το πρόσωπό μου είναι ολικό και θα το κάνω όμως θέλω να το κάνουμε παρέα! Γι῾αυτό ξεκίνησα πριν ώρες να φτιάχνω έναν mega mask guide και μόλις τον ολοκλήρωσα! Βρήκα όχι δέκα αλλά 30 μάσκες για όλες τις ανάγκες που προανέφερα και τις έβαλα σε μία gallery.

Τις περισσότερες τις έχω δοκιμάσει αλλά ανακάλυψα και νέες που σίγουρα θα παραγγείλω για τις επόμενες ημέρες. Βλέπεις, ό, τι είπαμε για το οver masking ισχύει. Δεν πρέπει να τις κάνεις όλες μαζί. Δύο την εβδομάδα αρκούν για να συνεφέρουν την επιδερμίδα σου και να σε ανανεώσουν.

Ρίξε μία ματιά λοιπόν στον πλήρη οδηγό παρακάτω, διάλεξε εκείνη τη μάσκα (ή εκείνες) που χρειάζεται η επιδερμίδα σου και ίσως καταφέρουμε μαζί να μείνουμε μακριά από το ψυγείο… είπε καθώς έτρωγε ένα κομμάτι κέικ.

Διάβασε ακόμα: Sunday Nailspiration! Μία ακόμη Κυριακή με 20 nail art για να χαζέψεις