Πρέπει τώρα αμέσως να βάψεις τα νύχια σου μπλε και σου εξηγούμε γιατί…

Πρέπει τώρα αμέσως να βάψεις τα νύχια σου μπλε και σου εξηγούμε γιατί…

Υπάρχει σοβαρός λόγος!

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας καραντίνας και παρά τη γκρίνια τα καταφέραμε όλες μια χαρά! Αυτόν τον καιρό εκπαιδευτήκαμε άριστα στις DIY beauty συνταγές, βάψαμε τα μαλλιά μας, κάναμε μανικιούρ, πεντικιούρ και μάσκες. Έτσι, προσπαθήσαμε να δούμε τη θετική πλευρά αυτής της δοκιμασίας και να περιποιηθούμε όσο περισσότερο μπορούμε τον εαυτό μας. Και αυτό πρέπει να κάνουμε για λίγο ακόμα…

Υπάρχει ένας τρόπος, όμως, ή μάλλον καλύτερα ένα χρώμα, το οποίο θα σου δώσει δύναμη αυτές τις μέρες και θα σε κάνει να νιώσεις τρομερά αισιόδοξη: το μπλε χρώμα στα νύχια. Πίστεψέ με! Αυτό χρειάζεσαι τώρα περισσότερο από ποτέ. Σύμφωνα με ειδικούς ψυχολόγους, το μπλε είναι ένα χρώμα που ηρεμεί, καθησυχάζει και χαρίζει έξτρα δόσεις αυτοπεποίθησης στην προσωπικότητά σου. Και ας μην ξεχνάμε ότι το μπλε ανακηρύχθηκε από την Pantone ως το απόλυτο χρώμα του 2020, άρα με την επιλογή αυτού του μανικιούρ θα είσαι και in fashion!

Εν μέσω καραντίνας, λοιπόν, που βιώνουμε κάπως πρωτόγνωρες στιγμές, όλες χρειαζόμαστε και αναζητάμε ηρεμία, ασφάλεια και γαλήνη. Οπότε, μόλις αισθανθείς ότι θες να ηρεμήσεις, δεν έχεις παρά να κάτσεις στο σαλόνι σου άνετα, να διαλέξεις ένα μπλε βερνίκι από αυτά που σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery και να ξεκινήσεις ένα φωτεινό, αισιόδοξο και μοδάτο DIY μπλε μανικιούρ! Good luck!

Cover photo: @green.nails

Διάβασε ακόμα: Αυτές οι Ελληνίδες celebrities τόλμησαν και έβαψαν μόνες τα μαλλιά τους στην καραντίνα (photos)