O Ήφαιστος υπογράφει την αντηλιακή σειρά Fresh Line

O Ήφαιστος υπογράφει την αντηλιακή σειρά Fresh Line

Φυσικά φίλτρα σε ένα πολύ δυναμικό συνδυασμό ελαίων και εκχυλισμάτων με έντονη ενυδατική, ηρεμιστική και μαλακτική ικανότητα από τη Fresh Line.

H Hephaestus SPF 15 Medium protection face emulsion with fennel and arnica της Fresh Line, είναι μία ενυδατική προσώπου λεπτής υφής με μεσαίο δείκτη προστασίας.

Βασίζεται σε ένα δυναμικό συνδυασμό συσφικτικών συστατικών που λειτουργούν ενάντια στη χαλάρωση και στις λεπτές γραμμές έκφρασης του προσώπου ενώ τα φυσικά φίλτρα και ο δείκτης προστασίας SPF15 προστατεύουν από τις ακτίνες UVA, UVB με ασφάλεια.

Το εκχύλισμα άρνικας δρα τονωτικά στους μύες του προσώπου και βοηθάει στη λείανση των λεπτών γραμμών ενώ ο μάραθος αποκαθιστά την απώλεια της υγρασίας και ενδυναμώνει τους μύες αποδίδοντας μια νεανική σφριγηλή όψη και το εκχύλισμα αμυγδάλου δίνει ένα «τέντωμα» στην επιδερμίδα.

Η βρώμη δρα επουλωτικά και αντιφλογιστικά δίνοντας μια ιδιαίτερη, απαλή υφή στην επιδερμίδα και σε συνδυασμό με όλο το υπόλοιπο σύμπλεγμα των ηρεμιστικών και μαλακτικών εκχυλισμάτων της σειράς δημιουργούν μια πολύτιμη συνταγή για την περιποίηση οποιουδήποτε τύπου επιδερμίδας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από το μακιγιάζ χωρίς να επηρεάσει το αποτέλεσμα του.