5+1 προϊόντα για να έχεις απαλές πατούσες τώρα που θα αρχίσει να φοράς σανδάλια

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5+1 προϊόντα για να έχεις απαλές πατούσες τώρα που θα αρχίσει να φοράς σανδάλια

Προσέχουμε για να έχουμε

Σήμερα μπορεί να έχει λίγη συννεφιά όμως, είναι ξεκάθαρο πως το καλοκαίρι είναι μόλις μία ανάσα μακριά! Έχουμε κρύψει τα χοντρά μπουφάν, δεν φοράμε πουλόβερ και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να ξεθάβουμε τα σανδάλια μας από τα κουτιά τους. Ένα πράγμα μόνο πρέπει να φροντίσουμε: τα πόδια μας.

Φυσικά, δεν έχουμε αμφιβολία πως έχεις ήδη κλείσει ραντεβού για πεντικιούρ αλλά θέλουμε να βοηθήσουμε περισσότερο. Βλέπεις, αν βάζεις κάθε βράδυ κρέμα στις πατούσες σου, πριν κοιμηθείς, τότε θα μπορέσεις να διατηρήσεις τα πόδια σου σε σούπερ κατάσταση μέχρι το επόμενο ραντεβού σου.

Αν μάλιστα κάνεις και μία μάσκα, μία φορά την εβδομάδα, τότε πραγματικά μπορείς να πας ξανά για πεντικιούρ τον άλλο μήνα! Μόλις ένα λεπτό παίρνει η διαδικασία και θα αρχίσεις να την απολαμβάνεις ιδιαίτερα αν συνοδεύεις την κρέμα με λίγο μασάζ στα ταλαίπωρα πόδια σου. Τι κρέμα να βάλεις; Όποια ενυδατική έχεις στο κομοδίνο σου μπορεί να φορεθεί και στα πόδια αλλά φυσικά, έχουμε μερικές, καλύτερες, προτάσεις.

Παρακάτω διαλέξαμε 6 heavy duty κρέμες και μάσκες ποδιών που μπορούν να κάνουν θαύματα για τις πατούσες σου, όσο ταλαιπωρημένες (ή παραμελημένες) και αν είναι. Ρίξε μία ματιά και κάνε την παραγγελία σου!

Διάβασε ακόμα: Hello rose lover! Γιόρτασε την Πρωτομαγιά με τα πιο τριανταφυλλένια αρώματα