Oh yes! Μπορείς να αποκτήσεις το ωραιότερο σώμα που είχες ποτέ, όσο είσαι στην καραντίνα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Oh yes! Μπορείς να αποκτήσεις το ωραιότερο σώμα που είχες ποτέ, όσο είσαι στην καραντίνα

Τα βήματα είναι απλά και πολύ απολαυστικά

«Πότε θα τελειώσει όλο αυτό;», «Γιατί τρώω συνέχεια;», «Τζάμπα γράφτηκα στο γυμναστήριο!», «Κανένα #bikinibody»… όλες αυτές είναι μερικές από τις χιλιάδες σκέψεις που περνούν από το κεφάλι μας όσο καιρό βρισκόμαστε σε καραντίνα. Προσπαθούμε ωστόσο να παραμένουμε αισιόδοξες και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που δημιουργεί αυτή η αλλαγή στη ζωή μας. Ένα από αυτά τα προβλήματα λοιπόν είναι το… bikini body για το οποίο είχαμε τόση όρεξη!

Σε διαιτολόγο είχαμε πάει, pilates, cross training, spinning μέχρι και kangoo είχαμε ξεκινήσει αλλά τώρα τίποτα. Τρώμε συνεχώς για να περάσει η ώρα, και πάμε βόλτα τα σκυλάκια μας ή μικρό περίπατο και όλα –όπως είναι λογικό- αρχίζουν να μοιάζουν μάταια… Ε, όχι! Δεν το βάζουμε κάτω και δεν θα μας πτοήσει ο κορονοϊός. Θα αποκτήσουμε το καλύτερο σώμα που είχαμε ποτέ ακόμα και κλεισμένες στο σπίτι γιατί ναι, μπορούμε! Πώς; Θα σου τα εξηγήσουμε όλα.

Καλό μασάζ! Έχουμε ξαναμιλήσει για το πόσο καλό κάνει το μασάζ συνολικά αλλά ακόμα ειδικότερα στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Για maximum αποτελέσματα προτείνουμε να κάνεις απαλές, ανοδικές κινήσεις με φορά προς την καρδιά και ελαφριά πίεση. Μπορείς να το κάνεις σε όλο το σώμα εκτός από το στήθος. Μιλάμε για χέρια, γλουτούς, γάμπες, κοιλιά, μηρούς… Παντού. Το μασάζ βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και όλα τα προϊόντα που βάζεις μετά δουλεύουν «υπερωρίες», γιατί δεν υπάρχουν νεκρά κύτταρα να τα απορροφήσουν.

Κάπως έτσι φτάνουμε στη δεύτερη φάση του bikini body στο σπίτι: Τα προϊόντα αδυνατίσματος.

Έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλά αλλά έχουμε καταλήξει στο ότι τα λάδια είναι εκείνα που λειτουργούν καλύτερα σε συνδυασμό με το μασαζ. Ένα μάλιστα έχει αποδειχθεί οριακά θαυματουργό και είναι το CLT Plus έλαιο της ανάPLASIS. Πρόκειται για ένα πολυτελές μείγμα ελαίων και εκχυλισμάτων (έλαιο καφέ και εκχυλίσματα φυκιού, κισσού, αγκινάρας και σημύδας) που δρα εντατικά ενάντια στην κυτταρίτιδα και έχει πραγματικά, ορατά αποτελέσματα αν το χρησιμοποιήσεις μόνο του. Αν το χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με μασάζ, τότε θα θέλεις να μας στείλεις δώρα από τη χαρά σου (δεχόμαστε προφιτερόλ, στείλε DM).

3

Με καθημερινή λοιπόν εφαρμογή του CLT Plus θα δεις αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε… Θυμάσαι ότι δεν μιλήσαμε για μασάζ στο στήθος; Ωραία, έχουμε κάτι ΚΑΙ για το στήθος σου ή μάλλον δεν το έχουμε εμείς, η ανάPLASIS το έχει. Είναι το Έλαιο Σύσφιξης Σώματος και Στήθους το οποίο επίσης θέλουμε να το χρησιμοποιήσεις καθημερινά.

4

Πρόκειται για ένα ακόμη πολυτελές έλαιο με φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια τα οποία ενυδατώνουν σε βάθος και επαναφέρουν τη σφρηγηλότητα αλλά και την ελαστικότητα της επιδερμίδας στο στήθος αλλά και σε όλο το σώμα. Με καθημερινή χρήση, θα δεις το δέρμα σου να γίνεται πιο ελαστικό και νεανικό και θα απολαύσεις λίγο ακόμα pampering στον εαυτό σου. Έχουμε και λέμε λοιπόν, για το τέλειο σώμα στην καραντίνα θα κάνεις τα εξής:

#1 Καθημερινό μασάζ σε όλο το σώμα εκτός από το στήθος.

#2 Καθημερινή εφαρμογή του CLT Plus ελαίου της ανάPLASIS σε συνδυασμό με μασάζ στα σημεία που έχουν κυτταρίτιδα.

#3 Καθημερινή εφαρμογή του το Ελαίου Σύσφιξης Σώματος και Στήθους της ανάPLASIS

#4 Πολύ νερό

#5 Φαγητό όσο θες (δεν θα σκάσουμε κιόλας)

5

Κυρίως όμως, δεν θέλουμε να αγχώνεσαι και να απογοητεύεσαι. Όλα θα πάνε καλά και θα τελειώσουν σύντομα. Πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή και σε λίγο θα ξεχυθούμε στις παραλίες. Μέχρι τότε, μπες στο e-Shop της ανάPLASIS https://anaplasis.gr/el/ ή πήγαινε στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο. Και μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα της ανάPLASIS στο facebook και να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram για να μένεις ενημερωμένη. Όλα θα πάνε καλά Queen!