8 αδιάβροχα κραγιόν που θα μείνουν στα χείλη σου από το πρωί ως το βράδυ

8 αδιάβροχα κραγιόν που θα μείνουν στα χείλη σου από το πρωί ως το βράδυ

Σε φανταστικά χρώματα και υφές!

Τα κραγιόν έχουν εξέχουσα θέση στο νεσεσέρ, αλλά και στην τσάντα κάθε γυναίκας. Ματ, υγρά ή σατινέ κραγιόν σε πολλά χρώματα και από διαφορετικές εταιρείες βρίσκονται πάντα στο μπουντουάρ μας. Άλλωστε, το κραγιόν είναι αυτό το καλλυντικό που πάντα αλλάζει την όψη του προσώπου μας. Αν βαριόμαστε δε το χρονοβόρο και λεπτομερές μακιγιάζ, ένα lipstick σε ζουμερό κόκκινο ή ροζ χρώμα θα μας σώσει πάντα την τελευταία στιγμή.

Τι γίνεται, όμως, με τη διάρκεια του κραγιόν; Καμία από εμάς δεν επιθυμεί να βάλει το κραγιόν της και μέσα σε 1-2 ώρες αυτό να έχει ξεθωριάσει ή ακόμα και να έχει φύγει εντελώς. Ούτε αμίλητες μπορούμε να καθόμαστε, ούτε να το ανανεώνουμε 10 φορές τη μέρα, ούτε να μην πιούμε τον απολαυστικό καφέ μας ή να μη φάμε το λαχταριστό γεύμα μας. Πόσες φορές δε σου έχει συμβεί να κάνεις όλα αυτά μέσα στη μέρα και να καταλήγεις με… αόρατο το κραγιόν σου;! Πολλές, είναι η απάντηση.

Κι, όμως, υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα… αδιάβροχο κραγιόν. Πρόκειται για προϊόντα, που διαρκούν ακόμα και 24 ώρες (ω, ναι!), χωρίς φθορά και με την ίδια λάμψη που είχαν τη στιγμή που απλώθηκαν στα ζουμερά σου χείλη. Αδιάβροχα κραγιόν θα βρεις σε άπειρα χρώματα και υφές, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, και θα μπορέσεις έτσι να εντοπίσεις αυτό που σου ταιριάζει. Λατρεμένες κοραλλί και κόκκινες αποχρώσεις, nude, ροδακινί, αλλά και πιο σκούρα χρώματα θα σε δελεάσουν να επενδύσεις και να λατρέψεις αυτό το είδος κραγιόν.

Διάβασε ακόμα: Μπορείς να χρησιμοποιείς την κρέμα ματιών και στις ρυτίδες γύρω από τα χείλη;