20 χρωματιστά nail art γιατί οι Παρασκευές πρέπει να τελειώνουν χαρούμενα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
20 χρωματιστά nail art γιατί οι Παρασκευές πρέπει να τελειώνουν χαρούμενα

…Είναι η αρχή του ΣΚ! 

Το πόσο γρήγορα περνούν οι τελευταίες εβδομάδες δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε ακριβώς καλά. Μας φαίνεται πως μόλις χθες ήταν Δευτέρα και δεν είχαμε, όσο να πεις, πανεύκολη εβδομάδα. Είχαμε άπειρη δουλειά και ίσως αυτό να φταίει που έφτασε Παρασκευή και δεν το καταλάβαμε. Σε κάθε περίπτωση είναι ήδη 11 το βράδυ και η Παρασκευή μας αποχαιρετά για να έρθει το Σάββατο γι᾽αυτό θέλαμε να τελειώσει πολύ χαρούμενα. Πως θα τελειώσει χαρούμενα; Με ένα ποτήρι κρασί και λίγο nail art...

Όχι, δεν σου προτείνουμε να πιείς κρασί και να ζωγραφίσεις τα νύχια σου αν και θα είχε πλάκα. Ψάξαμε εμείς και βρήκαμε τα πιο χρωματιστά και χαρούμενα nail art που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις πριν ακόμη πιεις την πρώτη γουλιά από τη μαλαγουζιά (ή όποιο κρασί προτιμάς) σου. Είναι όλα σούπερ φωτεινά και καλοκαιρινά και κάποια από αυτά αξίζει να τα πας στη μανικιουρίστ σου ή να προσπαθήσεις να τα κάνεις μόνη σου.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι όρεξη, φωτεινά χρώματα που σου αρέσουν και λίγη ώρα. Εντάξει και κάμποσο ασετόν. Βάλε λοιπόν ένα δροσερό ποτήρι κρασί ή ό, τι τραβά η όρεξή σου να πιείς απόψε και χάζεψε για λίγο για να τελειώσει γλυκά η Παρασκευή σου και να υποδεχτείς το ΣΚ χαμογελαστή!

Διάβασε ακόμα: Time to bronze! Όλα τα νέα bronzers της αγοράς και συμβουλές για να τα φορέσεις σωστά (video)