Αν θες τέλειο ξύρισμα στα πόδια κάνε αυτό πριν ξεκινήσεις...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αν θες τέλειο ξύρισμα στα πόδια κάνε αυτό πριν ξεκινήσεις...

Είναι το μυστικό της επιτυχίας 

Πολλά κορίτσια έχουν επενδύσει στο λείζερ και έχουν ξενοιάσει με το ξύρισμα. Μάλιστα, απορούν γιατί δεν έχουμε κάνει όλες λέιζερ και κάνουν ένα κάποιο shaming αλλά θα το αφήσω ασχολίαστο και θα συνεχίσω. Κάποια άλλα κορίτσια λοιπόν ξυρίζουν τα πόδια τους και κάποια όχι και είναι απόλυτα ok, you do you girls. Σήμερα ωστόσο το tip μας αφορά τα κορίτσια που ξυρίζουν τα πόδια τους και παιδεύονται.

Είναι πράγματι πολύ εκνευριστικό να έχεις δώσει τη μικρή σου μάχη με το ξυραφάκι και να μην έχεις καταφέρει τέλεια απαλότητα στα πόδια. Αν λοιπόν αυτή η απαλότητα είναι κάτι που σε νοιάζει έχουμε τη λύση και είναι πάρα μα πάρα πολύ απλή: Απολέπιση. Η απολέπιση είναι το μυστικό για το τέλειο ξύρισμα και θα σου εξηγήσουμε γιατί.

person wearing scrubbing her leg 3737823

Η απολέπιση βλέπεις αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και κάνει το δέρμα απαλό. Ξέρω, ξέρω εσένα σε νοιάζουν οι τρίχες που κάνουν τα πόδια σου σαν κάκτους και όχι τα νεκρά κύτταρα. Μάθε όμως ότι, κάτω από τα νεκρά κύτταρα, κρύβονται εκείνες οι μικροσκοπικές τρίχες που δεν πιάνει το ξυραφάκι σου. Κάποιες μάλιστα είναι μισοκρυμμένες κάτω από το δέρμα σου και με την απολέπιση αποκαλύπτονται.

beauty products in salon 3738363

Αν λοιπόν απολεπίσεις πολύ καλά τα σημεία που θέλεις να ξυρίσεις, τότε θα έχεις ένα σούπερ λείο αποτέλεσμα και μάλιστα με μεγαλύτερη διάρκεια. Τι είδους απολέπιση να κάνεις; μπορείς να επιλέξεις μία βούρτσα σώματος (κάνει καλό και στην κυτταρίτιδα) ή ένα σκληρό σφουγγάρι ή το κλασικό scrub. Όποια μέθοδο και αν επιλέξεις φρόντισε να μην τρίψεις με μανία και να μην ερεθίσεις το δέρμα σου πριν το ξύρισμα.

Το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει και θα υπερδιπλασιαστεί αν βάλεις λίγο ενυδατικό λάδι σώματος μετά το ξύρισμα για επιπλέον μεταξένια απαλότητα. Δοκίμασέ το...

Διάβασε ακόμα: Το απόλυτο μυστικό για στιλπνά, λαμπερά μαλλιά είναι αυτό!