Britney Spears: Το νέο της hair look θα σε πάει πίσω στη δεκαετία του ‘90

Μαρία Ροδίτη
Britney Spears: Το νέο της hair look θα σε πάει πίσω στη δεκαετία του ‘90

Το καλοκαίρι τη βρήκε πλήρως ανανεωμένη.

Η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι λόγω κορονοϊού μάς έκανε όλες να δοκιμάσουμε νέες ασχολίες, να βρούμε νέα ενδιαφέροντα και γενικά να κάνουμε πράγματα, που ίσως ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι θα τολμήσουμε. Εμείς οι γυναίκες, όμως, ήρθαμε αντιμέτωπες και με ένα challenge (αν μπορούμε να το πούμε έτσι): τα κλειστά κομμωτήρια. Μη μας πεις ότι δεν ήρθε για σένα εκείνη η στιγμή που η ρίζα έφτανε στο πάτωμα ή που έπρεπε επειγόντως να κόψεις τα μαλλιά σου και… δεν μπορούσες;

Κάπως έτσι, μάλλον, φαίνεται ότι ζει μέχρι και σήμερα η Britney Spears, η οποία αποφάσισε να κόψει μόνη της τα μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα hair look που είχε το 1999. «Το ξέρω ότι πρέπει να κόψω αφέλειες», έγραψε σε φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας παρουσίασε το νέο της look. «Σταμάτησα να έχω αφέλειες στην τρίτη δημοτικού και το θυμάμαι σαν να ήταν χθες… ήταν σπουδαίο πράγμα να αφήσω ακάλυπτο το μέτωπό μου… μόνο οι όμορφες κοπέλες στη δύση το έκαναν αυτό, και εγώ ποτέ δεν ένιωθα αρκετά όμορφη», συνέχισε. «Πήγα σε ένα πρακτορείο μοντέλων αλλά δεν ήμουν αρκετά όμορφη, οπότε επέστρεψα σπίτι και είπα ''ίσως μπορώ να είμαι σαν τα άλλα κορίτσια και να δείξω το μέτωπό μου''. Το έκανα, και έδειχνα τόσο άσχημη, αλλά πίστευα ότι ήμουν υπέροχη».

https://www.instagram.com/p/CAWLbq5gep5
https://www.instagram.com/p/CBd8gwHgVXl

Τελικά, η Britney το τόλμησε και αποφάσισε να επιστρέψει σε ένα old-school κούρεμα, κόβοντας messy, μακριές αφέλειες και αλλάζοντας μετά από πολύ καιρό το hair look της. Και για να λέμε του λόγου το αληθές, με αυτό το haircut η πριγκίπισσα της pop μουσικής μοιάζει πολύ νεότερη.

Διάβασε ακόμα: Η Kylie Jenner μόλις έκανε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της