Η hairstyle πρόταση της Mairiboo είναι ό,τι πιο cool για το καλοκαίρι

Η hairstyle πρόταση της Mairiboo είναι ό,τι πιο cool για το καλοκαίρι

Αλήθεια, θα ενθουσιαστείς μόλις δεις τα μαλλιά της!

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα λατρεμένο κορίτσι εδώ στο Queen, γιατί είναι τρομερά πρόσχαρη, αισιόδοξη και πολύ στυλάτη. Θα μπορούσε άνετα να είναι μία από τις κολλητές μας φίλες. Είναι, όμως, και ένα κορίτσι που τολμά, δε φοβάται καθόλου τις αλλαγές στην εμφάνισή της, αλλά ούτε και τους πειραματισμούς. Την έχουμε δει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με no make up look, αλλά την έχουμε θαυμάσει και όσες φορές άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της.

Γενικά, η Μαίρη «παίζει» με τα μαλλιά της και όσον αφορά το χρώμα, αλλά και τα χτενίσματα. Εκτός από τα κλασικά waves και τα 90’s ponytails με scrunchies, η influencer και παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις πλεξούδες. Σε κάθε είδους πλεξούδα. Και το τελευταίο της χτένισμα ήταν αυτό που πραγματικά μας έκανε να φωνάξουμε από ενθουσιασμό, ενώ μας έδωσε έμπνευση για το τι hairstyle θα κάνουμε τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού. Η Μαίρη δημοσίευσε χθες ένα insta story και αυτό που πραγματικά μάς τράβηξε την προσοχή ήταν ο ψηλός κότσος με cornrow braids που είχε κάνει, δίνοντας στο look της μια boho διάθεση.

Όπως θα δεις στο βίντεο, τα cornrow braids ταιριάζουν φανταστικά στη Μαίρη και μπορείς κι εσύ να τα δοκιμάσεις τόσο στην καθημερινότητά σου στην πόλη όσο και στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις σε κάποιο νησί.



Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς μπορείς μόνη σου να πετύχεις αυτές τις so stylish πλεξούδες της αγαπημένης μας Mairiboo!



Διάβασε ακόμα: Πώς θα λιμάρεις σωστά τα νύχια σου;