Τεχνολογία Nutrium 10 για υγιή μαλλιά

Τεχνολογία Nutrium 10 για υγιή μαλλιά

Για το νέο Ultrex η βαθιά θρέψη της επιδερμίδας της κεφαλής είναι προϋπόθεση για υγιή και όμορφα μαλλιά.

Xρησιμοποιώντας για πρώτη φορά την επαναστατική και αποκλειστικά κατοχυρωμένη σύνθεση Nutrium 10, στη γυναικεία σειρά Ultrex, επιτυγχάνεται η ισορροπία της επιδερμίδας και η ενδυνάμωση των μαλλιών από τη ρίζα ως τις άκρες, παρέχοντας τριπλό αποτέλεσμα ενάντια σε πιτυρίδα, ξηροδερμία και φαγούρα.

Η τεχνολογία Nutrium 10, φέρει τη σφραγίδα της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, είναι αποτέλεσμα μακρόχρονων ερευνών του Ινστιτούτου Ultrex στο Παρίσι και συνδυάζει ισχυρή αντιπιτυριδική δράση, με θρεπτικά συστατικά, που εισχωρούν στην επιδερμίδα σε βάθος 3 στιβάδων, προσφέροντας ολική φροντίδα της επιδερμίδας.

Η ανάπτυξη της νέας σειράς προϊόντων βασίστηκε στην αρχή ότι η επιδερμίδα της κεφαλής είναι προέκταση της επιδερμίδας του σώματος και για να μπορέσει να παραμείνει υγιής χρειάζεται, διαρκή θρέψη και ενυδάτωση. Ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας μπορείτε να συνδυάσετε το κατάλληλο Ultrex για σας.

To Ultrex Shine & Sleek, περιέχει βιταμίνες και θρεπτικά μεταλλικά στοιχεία και απευθύνεται στα θαμπά μαλλιά και δίνει πιο λαμπερά μαλλιά από το πρώτο λούσιμο.