5+1 beauty essentials που δεν πρέπει να ξεχάσεις να βάλεις στη βαλίτσα σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5+1 beauty essentials που δεν πρέπει να ξεχάσεις να βάλεις στη βαλίτσα σου

...είναι αυτά που θα σου λείψουν περισσότερo και ξέρουμε που θα τα βρεις όλα μαζεμένα!

Το πακετάρισμα της βαλίτσας είναι μία ανιαρή διαδικασία γενικά αλλά, όταν μιλάμε για τη βαλίτσα των διακοπών, αυτόματα γίνεται η πιο fun δραστηριότητα! Σετάρεις τα μπικίνι με τα καφτάνια σου, τα σανδάλια με τα φορέματά σου και κάνεις ό, τι μπορείς για να μην παραγεμίσεις το νεσεσέρ σου με πράγματα που δεν θα χρειαστείς. Αν είσαι όμως ενθουσιώδης σαν εμάς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεχάσεις κάποια βασικά πράγματα που σου είναι απαραίτητα. Γι᾽αυτό φτιάξαμε αυτή τη λίστα με τα beauty essentials που δεν πρέπει να ξεχάσεις! Έχουμε και λέμε...

#1 Ξεβαφτικό
Προφανώς και θα το χρειαστείς γι᾽αυτό πρέπει να μπει πρώτο στο νεσεσέρ σου. Εμείς προτείνουμε να αγοράσεις μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ή συσκευασίες ταξιδίου για να μεταφέρεις λιγότερη ποσότητα. Αν δεν έχεις ούτε μαντηλάκια ούτε συσκευασίες ταξιδίου τότε σπεύσε με το αυτοκίνητο σου στο The Mall Athens και προμηθεύσου τα όλα με μία στάση και με ΔΩΡΕΑΝ Parking με αγορές άνω των 5 ευρώ μέχρι τέλος Ιουλίου.

ntemakigiaz

#2 Κρέμα σώματος
Η βαλίτσα σου γέμισε αντηλιακά αλλά μπορεί να ξέχασες το πιο σημαντικό: Την ενυδάτωση μετά την παραλία. Για να μην βαρύνει η βαλίτσα σου προτίμησε συσκευασίες με λίγα ml που περιέχουν όση ποσότητα χρειάζεσαι.

krema somatos

#3 Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα
Ξέρουμε ότι σου έχει συμβεί γιατί έχει συμβεί και σε εμάς! Τι κάναμε για να μην ξαναξεχάσουμε αυτό το απαραίτητο “δίδυμο”; Αγοράσαμε ένα σετ αποκλειστικά για τα ταξίδια! Στο The Mall Athens μπορείς να βρεις όλους τους συνδυασμούς που θέλεις και να έχεις ένα σετ που δεν θα ξεχάσεις ποτέ ξανά!

odontokrema odontovourts

#4 Το άρωμά σου
Το έχουμε αφήσει άπειρες φορές στο μπουντουάρ μας για να ψεκαστούμε πριν φύγουμε και έχει μείνει εκεί να μας περιμένει... Για να μην ξανασυμβεί, προμηθευτήκαμε συσκευασίες για την τσάντα μας από το The Mall Athens το οποίο και επισκεφθήκαμε απολαμβάνοντας τη δροσιά, την ασφάλεια και το parking του, το οποίο κάνοντας τις αγορές μας από καταστήματα είναι δωρεάν. Υπάρχουν σχεδόν για κάθε άρωμα αλλά ακόμα και αν δεν βρεις αυτό που σου αρέσει, μπορείς να αγοράσεις ένα refill spray, να το γεμίσεις με το δικό σου άρωμα και να το βάλεις από τώρα στην τσάντα σου.

aroma

#5 Αντισηπτικό χεριών
Δεν ήταν στα beauty essentials πέρισυ αλλά φέτος είναι και μάλιστα πρώτο στη λίστα. Για να μην το ξεχάσεις προμηθεύσου ένα καινούργιο και βάλτο από τώρα στην τσάντα σου.

antisiptiko

#6 Κρέμα χεριών
Πηγαίνει πλέον πακέτο με το αντισηπτικό γιατί ενυδατώνει τα χέρια μας και τα διατηρεί απαλά οπότε μην την ξεχάσεις. Προτείνουμε να αγοράσεις μία κρέμα χεριών με SPF και να τη βάλεις και αυτή στην τσάντα σου. Μην ανησυχείς στο The Mall Athens έχει δεκάδες για να διαλέξεις.

krema xerion

Όπως αντιλαμβάνεσαι, τα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα είναι συνήθως αυτά που ξεχνάμε πίσω στο σπίτι και τα αναζητούμε όταν φτάσουμε στο νησί. Απόφυγε αυτή την περίπτωση φέτος κάνοντας ένα μικρό... shopping ταξίδι στο The Mall Athens για να αγοράσεις τα beauty essentials που δεν θα ξεχάσεις και για να βρεις δεκάδες άλλα πράγματα (βλ. σανδάλια, μαγιό, κραγιόν, αντηλιακά) που εντάξει, δεν χρειάζεσαι αλλά δεν θα το πούμε πουθενά! Αυτό που θα πούμε όμως είναι ότι μέχρι τις 31/7 το parking είναι ΔΩΡΕΑΝ στο The Mall Athens με αγορές άνω των 5 ευρώ από τα καταστήματα εστίασης ή άνω των 20 ευρώ από τα εμπορικά καταστήματα!

 R7A5359

Αφού κάνεις όλα τα essential ψώνια της τελευταίας στιγμής και μετά από το απαραίτητο διάλειμμα για έναν καφέ στο food court, δείξε τις αποδείξεις αγοράς σου σε ένα από τα παρακάτω σημεία ώστε να σου ακυρώσουν το εισιτήριο...

  1. Γραφείο Στάθμευσης στο Επίπεδο 0
  2. Γραφείο Πληροφοριών στο Επίπεδο 2
  3. Στο ειδικά διαμορφωμένο Stage στο Επίπεδο 0 (Ωράριο Λειτουργίας: 17:00 έως 22:00)

Δροσερή ατμόσφαιρα, δωρεάν parking, αμέτρητες επιλογές και απίθανες προσφορές... ήθελες κάτι περισσότερο για να ετοιμαστείς για τις διακοπές σου; Ακόμα και βαλίτσες θα βρεις στο The Mall Athens!