Το μυστικό για απαλά σγουρά μαλλιά με τέλειο όγκο ΔΕΝ είναι ο αφρός

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το μυστικό για απαλά σγουρά μαλλιά με τέλειο όγκο ΔΕΝ είναι ο αφρός

...είναι αυτό το προϊόν που δεν χρησιμοποιείς αρκετά! 

Αν έχεις σγουρά μαλλιά τότε είναι πολύ πιθανό να δίνεις μία πραγματική μάχη κάθε μέρα είτε με το φριζάρισμα είτε απλά με το χτένισμα. Όσο όμορφα είναι τα σγουρά μαλλιά άλλο τόσο δύσκολα είναι στο styling αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι αδύνατον να καταφέρεις να αποκτήσεις το τέλειο χτένισμα. Πριν από μερικές εβδομάδες, μας είχες ρωτήσει στο instagram ποιοι είναι οι καλύτεροι αφροί για σγουρά μαλλιά και τους είχαμε βρει για εσένα.

Ήταν αφροί που αφήνουν τα μαλλιά με καλοσχηματισμένες μπούκλες, απαλές και με όγκο όμως... Δεν είναι οι αφροί το μυστικό για την επιτυχία του χτενίσματός σου. Τουλάχιστον όχι το καλοκαίρι. Ενώ μπορεί να ακούγεται σαν καλή ιδέα, κυρίως εξαιτίας του φριζαρίσματος, ο αφρός δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι αν θέλεις ένα ανάλαφρο, island αποτέλεσμα. Το μυστικό για καλοσχηματισμένες, χωρίς φριζάρισμα αλλά με όγκο μπούκλες είναι το conditioner αλλά όχι αυτό που βάζεις στο λούσιμο!

Τα leave in conditioners είναι εκείνα που δίνουν στα σγουρά μαλλιά τροφή, ενυδάτωση, τέλειο σχήμα στις μπούκλες και τόσο όγκο όσο χρειάζονται για να είναι τέλεια χωρίς να χρησιμοποιήσεις θερμότητα. Απλά τα ψεκάζεις, αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν και είσαι έτοιμη για τη βόλτα σου στο νησί. Γι᾽αυτό και εμείς βρήκαμε ΚΑΙ τα καλύτερα conditioners για σγουρά μαλλιά κάθε τύπου και τα βάλαμε σε μία gallery. Διάλεξε το δικό σου και κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη σε αυτές τις διακοπές!

Διάβασε ακόμα: 20 χαμηλές αλογοουρές για να χαζέψεις πριν κοιμηθείς