Αυτό είναι το πιο δροσερό, καλοκαιρινό χτένισμα και σου λέμε πώς να το κάνεις (video)

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το πιο δροσερό, καλοκαιρινό χτένισμα και σου λέμε πώς να το κάνεις (video)

...και φυσικά έχουμε προτάσεις για το styling 

Τα μαλλιά το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο θέμα. Είτε φριζάρουν, είτε μας ζεσταίνουν, είτε απλά δεν αντέχουμε να τους κάνουμε τίποτα που να περιλαμβάνει θερμότητα. Θα θέλαμε να έχουμε τέλεια beach waves και να έχει μόνιμα δροσιά αλλά αυτό δεν γίνεται πάντα. Καταλήγουμε λοιπόν με άχαρους κότσους και αλογοουρές και αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει που το πάμε τότε δεν είσαι φανατική μας αναγνώστρια (να γίνεις). Προφανώς και θα μιλήσουμε για χτενίσματα του καλοκαιριού αλλά όχι πολύπλοκα χτενίσματα.

Θα μιλήσουμε για τα bubble braids που είναι εντυπωσιακά, δροσερά και πολύ μα πάρα πολύ εύκολα! Σίγουρα τα θυμάσαι γιατί έχουμε μιλήσει για αυτά πολλές φορές και τα ξαναθυμόμαστε σήμερα γιατί μαζεύουν τα μαλλιά ώστε να μην μας ζεσταίνουν αλλά με στιλ. Η αγαπημένη μας @annalovesbraids έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της ένα τέλειο tutorial που σου δείχνει βήμα προς βήμα πως να τα κάνεις. Δες το πρώτα και τα λέμε πιο κάτω.


https://www.instagram.com/p/CCwTNv9C5Yr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως είδες, αυτό που χρειάζεσαι είναι πολλά μικρά λαστιχάκια και λίγη υπομονή, την έμπνευση την αναλαμβάνουμε εμείς! Παρακάτω έχουμε δέκα διαφορετικούς τρόπους για να κάνεις styling στα bubble braids σου και σε αφήνουμε τώρα να τους απολαύσεις...

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Τι μπορώ να κάνω για τις πανάδες;