Summer hair! 12+1 celebrities με το it χτένισμα του καλοκαιριού

Summer hair! 12+1 celebrities με το it χτένισμα του καλοκαιριού

Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

Το καλοκαίρι το θέμα «μαλλιά» απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες. Σίγουρα δε θέλεις να χρησιμοποιείς εργαλεία θερμότητας, γιατί κυριολεκτικά ιδρώνεις και σκας από τη ζέστη, αλλά ούτε και πολλά προϊόντα, που βαραίνουν τα μαλλιά. Δεν μπορείς, όμως, να αφήνεις και τα μαλλιά στην τύχη τους, ατημέλητα και απεριποίητα, γιατί αργότερα θα το «πληρώσεις» αυτό. Ούτε και να τα έχεις διαρκώς πιασμένα με ένα λαστιχάκι γίνεται.

Αυτήν την περίοδο -και ειδικά αν βρίσκεσαι σε διακοπές- υπάρχει λύση να έχεις περιποιημένα και επιμελώς ατημέλητα μαλλιά με τη βοήθεια… του θαλασσινού νερού. Ναι, οι βουτιές που θα κάνεις στα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά μπορούν να σου χαρίσουν το it χτένισμα κάθε καλοκαιριού: τα beach waves. Αναφερόμαστε σε αυτούς τους υπέροχους κυματισμούς των μαλλιών, που όσα θερμαντικά εργαλεία κι αν χρησιμοποιήσουμε, ποτέ δε θα πετύχουμε τη φυσικότητά τους.

Τα beach waves, λοιπόν, είναι το τέλειο χτένισμα για όλες τις ώρες της ημέρας. Από την παραλία μέχρι τον απογευματινό καφέ ή και το βραδινό ποτό με τις κολλητές σου, τα κυματιστά μαλλιά θα σε κάνουν να εντυπωσιάσεις και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα. Εκτός από τον φυσικό τρόπο, δηλαδή βουτώντας τα μαλλιά σου στη θάλασσα και αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά, μπορείς και μόνη σου, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, να κάνεις τα τέλεια beach waves, μόνο με… πλεξούδες.

Και για να καταλάβεις πόσο hot είναι το συγκεκριμένο χτένισμα, όχι μόνο φέτος, αλλά γενικά κάθε καλοκαίρι, καθημερινά όλο και περισσότερες celebrities το επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις στο νησί ή και την πόλη. Ανάμεσά τους η Μαριέττα Χρουσαλά, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Έβελυν Καζαντζόγλου και άλλες 9 αγαπημένες μας Ελληνίδες, που θα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery.



Διάβασε ακόμα: Πώς θα καταλάβεις αν η skincare routine σου περιέχει περιττά προϊόντα;