Είναι αυτά τα πιο ωραία χρώματα μαλλιών που θα δεις σήμερα; Ναι είναι!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Είναι αυτά τα πιο ωραία χρώματα μαλλιών που θα δεις σήμερα; Ναι είναι!

Είτε είσαι ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα! 

Η ανανέωση των μαλλιών μας μετά το καλοκαίρι δεν είναι απαραίτητη... επιβάλλεται! Με τον ήλιο και το αλάτι το καλοκαίρι και το styling όλο τον χειμώνα να έχουν ταλαιπωρήσει τα μαλλιά μας πολύ, χρειαζόμαστε νέα χρώματα και φυσικά κουρέματα. Ας πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα όμως για να μην χαθούμε στις επιλογές.

Το κούρεμα θα το συζητήσουμε την επόμενη εβδομάδα με τη βοήθεια των ειδικών γι᾽αυτό σήμερα θα μιλήσουμε για τα χρώματα. Το instagram αποτελούσε και πάντα θα αποτελεί τεράστια πηγή έμπνευσης για εμάς γιατί εκεί βλέπουμε τα πιο απίθανα και λαχταριστά χρώματα μαλλιών εκεί έξω και έτσι, εκεί στραφήκαμε για να αντλήσουμε έμπνευση σήμερα.

Δεν αντλήσαμε όμως απλή έμπνευση... Είδαμε τα ωραιότερα χρώματα μαλλιών εκεί έξω που μας έκαναν να θέλουμε αλλαγή τώρα! Αν είσαι ξανθιά θα θελήσεις να γίνεις καστανή! Αν είσαι καστανή θα φλερτάρεις το κόκκινο και αν είσαι κοκκινομάλλα θα σκεφτείς πολύ σοβαρά το ξανθό!

Ναι, είναι όλα τόσο όμορφα και δεν θέλουμε να σε κρατάμε περισσότερο σε αγωνία. Με ένα scroll στην παρακάτω gallery, θα δεις έντεκα καστανά, ξανθά και κόκκινα χρώματα που θα σε βάλουν σε μεγάλο πειρασμό και θα σε κάνουν να θέλεις να κλείσεις το άρθρο για να πάρεις τηλέφωνο για ραντεβού στο κομμωτήριο. Ρίξε μία ματιά και φυσικά κράτα τα απαραίτητα screenshots που θα πας στον κομμωτή σου!

Διάβασε ακόμα: #trending: Η πιο hot τάση στα μαλλιά είναι τέλεια για ξανθές ΚΑΙ για μελαχρινές