Mega-guide: 30 μεικάπ για κάθε τύπο και ανάγκη της επιδερμίδας σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-guide: 30 μεικάπ για κάθε τύπο και ανάγκη της επιδερμίδας σου

Και όταν λέμε κάθε ανάγκη, εννοούμε ΚΑΘΕ ανάγκη! 

Το μεικάπ, το υγρό μεικάπ, είναι ένα εργαλείο σε κάθε νεσεσέρ. Μπορεί να μας μεταμορφώσει τις ημέρες που δεν νιώθουμε στα καλύτερά μας, μπορεί να καλύψει ατέλειες, δυσχρωμίες και κοκκινίλες και γενικά, με μία σταγόνα, να μας χαρίσει την επιδερμίδα των ονείρων μας. Δεν είναι όμως όλα τα υγρά μεικάπ ίδια. Κάποια χαρίζουν ελαφριά κάλυψη και κάποια μεσαία. Κάποια είναι απόλυτα καλυπτικά και δίνουν λάμψη ενώ άλλα έχουν απόλυτα ματ τελείωμα. Υπάρχουν μεικάπ με αντιγηραντικά στοιχεία και άλλα που φροντίζουν τις επιδερμίδες με ακμή. Οι επιλογές είναι αμέτρητες!

Πως θα ξεμπερδέψεις λοιπόν το μυαλό σου για να επιλέξεις το σωστό; Θα σε βοηθήσουμε εμείς! Βλέπεις, έχουμε πρόσβαση σε όλα... Ο Λ Α τα μεικάπ της αγοράς και έχουμε δοκιμάσει τα περισσότερα. Μπορούμε λοιπόν να ξέρουμε ποιο ταιριάζει σε εσένα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας ή των αναγκών σου και αυτό κάναμε για την σημερινή mega gallery.

Βρήκαμε 30 διαφορετικά υγρά μεικάπ, το κάθε ένα από τα οποία ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες, απευθύνεται σε διαφορετικό τύπο επιδερμίδας, χαρίζει διαφορετικό τελείωμα και έχει πρωτοποριακή τεχνολογία. Δεν γίνεται λοιπόν να μην βρεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα και τις ανάγκες σου.

Μία ανάσα πριν την αλλαγή της σεζόν λοιπόν, θέλουμε να κάνεις ένα scroll στην παρακάτω gallery και να διαλέξεις το μεικάπ που θα χαρίσει στην επιδερμίδα και την αυτοπεποίθησή σου αυτό ακριβώς που χρειάζεται από τώρα ως και το επόμενο καλοκαίρι. Ρίξε μία ματιά.

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 καθαριστικά προϊόντα για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τη μάσκα