Αυτό το τέλειο double bun μπορείς να το φτιάξεις σε τρία λεπτά

Μαρία Ροδίτη
Αυτό το τέλειο double bun μπορείς να το φτιάξεις σε τρία λεπτά

Είναι πανεύκολο και super stylish!

Αν και τα τελευταία δύο χρόνια έχω απαρνηθεί τα μακριά μαλλιά και έχω υιοθετήσει ένα μακρύ, bob haircut, δεν παύω να παραδέχομαι ότι τα πλούσια και μακριά μαλλιά έχουν άλλη χάρη. Μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε χτένισμα θέλεις, να τα πιάσεις σε ψηλή αλογοουρά, να τα κάνεις high bun ή σινιόν, να κάνεις υπέροχες και πρωτότυπες πλεξούδες. Οι επιλογές είναι πολλές και πιθανότατα όλα όσα σου περιγράφουμε αυτήν τη στιγμή τα έχεις ήδη δοκιμάσει.

Σίγουρα, όμως, δεν έχεις δει κάπου το χτένισμα που σου παρουσιάζουμε στο παρακάτω βίντεο. Το double bun hairstyle που βρήκαμε στο Instagram προφίλ της hairstylist, Chrissy Rasmussen, είναι λαχταριστό, πλούσιο και ό,τι πρέπει για να υποδεχθείς με κομψότητα και στυλ το φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/p/CBeph0YDo5h

Όπως παρακολούθησες στο βίντεο, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μια χωρίστρα στη μέση και να πλέξεις δύο γαλλικές πλεξούδες. Προσοχή, όμως! Δε θα τις πλέξεις μέχρι την άκρη των μαλλιών. Θα αφήσεις μερικά μαλλιά, έτσι ώστε να μπορείς να τα πιάσεις σε ένα μικρό bun. Αν θέλεις να έχεις ένα πιο ατημέλητο αποτέλεσμα, μπορείς να αφήσεις και μερικές τούφες ελεύθερες δεξιά και αριστερά από τους κροτάφους.

Επίσης, αν είσαι άλουστη και δεν προλαβαίνεις να κάνεις ένα γρήγορο λούσιμο (ναι, ξέρουμε οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας επανήλθαν απότομα) ή αν έχει βγει η ρίζα και το ραντεβού στο κομμωτήριο αργεί ακόμα, αυτό το χτένισμα κυριολεκτικά θα σε σώσει και θα κάνει τους γύρω σου πραγματικά να αναρωτιούνται «μα πώς;». Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!

Cover photo:@hairby_chrissy

Διάβασε ακόμα: Η Δούκισσα Νομικού μόλις έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της