4 μυστικά για να πετύχεις το signature μακιγιάζ της Margot Robbie

4 μυστικά για να πετύχεις το signature μακιγιάζ της Margot Robbie

Είναι πανεύκολο και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Margot Robbie με εντυπωσιακές δημιουργίες στο κόκκινο χαλί των μεγαλύτερων και πιο φαντασμαγορικών events του κόσμου. Έχουμε, όμως, συνειδητοποιήσει ότι σε αυτές τις υπέρλαμπρες εκδηλώσεις, αλλά και στην καθημερινή της ζωή, η ηθοποιός δεν προτιμά το glam make up.

Η Hollywood star είναι οπαδός του no make up look, αγαπά να έχει πάντα λαμπερή και γεμάτη υγεία επιδερμίδα και λέει «όχι» στις υπερβολές και τις ακρότητες στο μακιγιάζ. Ευτυχώς, την ίδια αντίληψη για το make up έχει και η προσωπική της make up artist, Pati Dubroff, η οποία είναι πιστή οπαδός του «less is more».

Η Dubroff, λοιπόν, έχει βασίσει το μακιγιάζ της Margot Robbie στους ροζ τόνους και στην εικόνα της υγείας, επιλέγοντας το baby pink για το make up των ματιών, των μήλων και των χειλιών. Γενικά, το ροζ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλο το μακιγιάζ της διάσημης ηθοποιού και καταφέρνει να κάνει ακόμα πιο λαμπερά τα γαλανά της μάτια.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ψάξαμε, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery τα τέσσερα βήματα που ακολουθεί η Margot Robbie για να πετύχει αυτό το αβίαστα φρέσκο και κομψό μακιγιάζ στην καθημερινότητά της, αλλά και στις πιο επίσημες περιστάσεις. Τα καλλυντικά που θα χρειαστείς υπάρχουν σίγουρα στο νεσεσέρ σου και δε μένει τίποτε άλλο από το να εμπεδώσεις τα μυστικά και να τα δοκιμάσεις. Για δες…

Διάβασε ακόμα: Τριχόπτωση το φθινόπωρο; 5 tips για να την αντιμετωπίσεις