10 under 10€! 10 πραγματικά καλά σαμπουάν που δεν κοστίζουν ακριβά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 under 10€! 10 πραγματικά καλά σαμπουάν που δεν κοστίζουν ακριβά

Είναι αυτά που χρειάζεσαι για όμορφα μαλλιά εντός προϋπολογισμού

Το σαμπουάν είναι ένα από τα αναλώσιμα προϊόντα που έχουμε πάντα στο μπάνιο και αγοράζουμε πολύ συχνά. Τελειώνουν γρήγορα (εμείς τους κάνουμε κατάχρηση) και πρέπει να τα αντικαθιστούμε. Δεν είναι πάντα εύκολο όμως να αγοράζουμε τα ακριβά, πολυτελή σαμπουάν που τόσο λατρεύουμε. Όταν το budget βρίσκεται χαμηλά, στρέφουμε την προσοχή μας σε πιο οικονομικές επιλογές που δεν είναι πάντοτε καλές.

Υπάρχουν όμως και σαμπουάν πολύ οικονομικά που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά που θα αγόραζες πιο ακριβά από το κομμωτήριό σου. Είναι γεμάτα ευεργετικά συστατικά και τεχνολογίες που κάνουν καλό στα μαλλιά χωρίς να τινάζουν τον προϋπολογισμό στον αέρα. Για αυτά θα μιλήσουμε σήμερα!

Το budget shopping βλέπεις είναι μία από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες και μας αρέσει πολύ να ψάχνουμε εκείνα τα προϊόντα που προσφέρουν το maximum του αποτελέσματος με το minimum του κόστους. Ακριβώς αυτό κάναμε και σήμερα! Αναζητήσαμε ποια είναι τα καλύτερα αλλά και πιο οικονομικά σαμπουάν που μπορείς να αγοράζεις χωρίς να ξοδεύεις μία περιουσία.

Ναι, προφανώς και τα βρήκαμε! Τα περισσότερα τα έχουμε μάλιστα δοκιμάσει και μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Κάνε ένα scroll ακόμη για να τα ανακαλύψεις όλα και να τα βάλεις στη λίστα με τα ψώνια σου για το τέλος της εβδομάδας!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Ετοιμάσου να φτιάξεις τον πιο κομψό αλλά και εύκολο κότσο του κόσμου