Η Priyanka Chopra έκανε την τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της

Μαρία Ροδίτη
Η Priyanka Chopra έκανε την τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της

Με νέο κούρεμα και ανανέωση στο χρώμα κυκλοφορεί πλέον η διάσημη ηθοποιός.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες stars του Bollywood, σύζυγος του Nick Jonas, ενώ έχει υπάρξει και κολλητή φίλη με τη Meghan Markle. Ο λόγος για την… Priyanka Chopra, η οποία μόλις πριν λίγες μέρες πόζαρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με εντελώς ανανεωμένο hair look, το οποίο – ομολογουμένως- της ταιριάζει πολύ.

Η 38χρονη star αποφάσισε λίγο πριν μπει για τα καλά το φθινόπωρο να ανανεωθεί και να αλλάξει και το κούρεμα, αλλά και το χρώμα των μαλλιών της. Η Priyanka, λοιπόν, αποφάσισε να μετατραπεί στο απόλυτο French girl και να υιοθετήσει ένα κούρεμα που «παίζει» ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν τη σεζόν: τις αφέλειες.

Η σύζυγος του Nick Jonas επέλεξε αφέλειες που φτάνουν στο ύψος του φρυδιού και της χαρίζουν ένα επιμελώς ατημέλητο στυλ, ενώ μείωσε και σε μήκος τα μαλλιά, τα οποία αυτήν τη στιγμή φτάνουν ως τους ώμους της και φαίνεται να είναι ιδιαιτέρως ανάλαφρα και με ωραία κίνηση.

Όμως, η Bollywood star θέλοντας να ολοκληρώσει τη φθινοπωρινή αλλαγή στο look της υιοθέτησε και ένα πολύ γλυκό χρώμα στα μαλλιά. Η Priyanka Chopra, λοιπόν, άφησε πίσω της τα σκούρα καστανά μαλλιά της και πλέον έχει υπέροχες ανταύγειες σε μελί χρώμα, που γλυκαίνουν απίστευτα το πρόσωπό της και τονίζουν τα χαρακτηριστικά της. Ας μη σου λέμε άλλα, όμως… Στην παρακάτω gallery μπορείς να παρατηρήσεις λεπτομερώς το νέο hair look της Priyanka Chopra και να πάρεις όλο το #hairspiration που χρειάζεσαι για μια δική σου, φθινοπωρινή ανανέωση!

Διάβασε ακόμα: English Rose Makeup: 5 tips για να πετύχεις το μακιγιάζ των Βρετανίδων