Αυτά είναι τα πιο μαλακά, καλά και οικονομικά μαύρα μολύβια που λείπουν από το νεσεσέρ σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά είναι τα πιο μαλακά, καλά και οικονομικά μαύρα μολύβια που λείπουν από το νεσεσέρ σου

Είναι τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει 

Το μαύρο μολύβι δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ. Είναι ένα από τα πρώτα προϊόντα μακιγιάζ που όλες αγοράσαμε και αποταμιεύαμε το χαρτζιλίκι μας για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που λαχταρούσαμε. Στην αρχή δεν καταλαβαίναμε μεγάλη διαφορά! Θέλαμε απλά ένα μαύρο μολύβι. Καθώς όμως περνούσαν τα χρόνια και το μαύρο μολύβι γινόταν εργαλείο στο νεσεσέρ μας (όχι απλά πολυτέλεια) καταλάβαμε πόσο σημαντικό είναι το καλό μαύρο μολύβι.

Τι κάνει όμως ένα μολύβι καλό; Αρχικά πρέπει να είναι μαλακό και να μην τραυματίζει τα μάτια μας. Έπειτα, πρέπει να είναι έντονο, να μην μουτζουρώνει, να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν σκιά αλλά να μένει σταθερό ό, τι και αν συμβεί μέσα στην ημέρα.

Ναι, οι απαιτήσεις είναι πολλές και όχι παράλογες. Μάλιστα, αυτά τα τέλεια μολύβια υπάρχουν και μετά από πολλές δοκιμές καταλήξαμε στα δέκα που είναι και καλά και μαλακά και οικονομικά για να τα μοιραστούμε μαζί σου και θα σου εξηγήσουμε το γιατί.

Αν μέχρι σήμερα είχες βρει το τέλειο μαύρο μολύβι δεν θα έμπαινες με λαχτάρα σε αυτό το άρθρο. Το ότι μπήκες σημαίνει πως κάτι σου λείπει, κάτι θέλεις και δεν το έχεις. Τα παρακάτω μαύα μολύβια θα σου το δώσουν και ίσως να είναι αυτή η πρώτη φορά που θα ερωτευτείς προϊόν μακιγιάζ. Ρίξε μία ματιά...

Διάβασε ακόμα: To καλοκαίρι δεν τελείωσε αλλά μπορείς να κάνεις μαύρα nail art