Η Hailey Bieber έκανε το πιο hot χρώμα στα νύχια της για αυτήν τη σεζόν

Μαρία Ροδίτη
Η Hailey Bieber έκανε το πιο hot χρώμα στα νύχια της για αυτήν τη σεζόν

Είναι τέλειο και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες!

Η περιποίηση τω νυχιών είναι μια beauty συνήθεια που αφορά όλες μας. Μας αρέσει να έχουμε καλαίσθητα και καλοσχηματισμένα νύχια, γιατί αμέσως φτιάχνει η διάθεσή μας και νιώθουμε λίγο πιο όμορφες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η beauty editor μας (aka Χριστίνα Χρόνη) σε ενημερώνει καθημερινά για όλες τις νέες τάσεις στα νύχια.

Ξέρουμε, όμως, ότι αυτόν τον περίεργο καιρό, που το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αποχαιρετά, αλλά ο χειμώνας αργεί ακόμη να έρθει, κάπως κι εσύ διχάζεσαι στο τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου. Δεν έχει πια 35 βαθμούς για να είσαι σε mood έντονων χρωμάτων, ούτε όμως και 5 βαθμούς Κελσίου για να τα βάψεις… μαύρα. Μήπως ήρθε η στιγμή του nude τελικά;

Τη λύση σε αυτόν τον beauty προβληματισμό σου έρχεται να δώσει η Hailey Bieber με το τελευταίο της μανικιούρ. Όχι, το supermodel δεν επέλεξε ένα nude βερνίκι, αλλά δοκίμασε μια υπέροχη απόχρωση, που ταιριάζει και αναδεικνύει κάθε επιδερμίδα και είναι η τέλεια επιλογή για αυτήν την εποχή. Ο λόγος για το… pale blue χρώμα (aka σιέλ).

https://www.instagram.com/p/CFFwmPpFQLp

Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, πρόκειται για ένα πολύ κολακευτικό χρώμα, που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, το ανοιχτό γαλάζιο είναι ένα χρώμα που μας κάνει να νιώθουμε ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή. Κι επειδή ακριβώς έτσι θέλουμε να αισθανθούμε τις τελευταίες μέρες που η πανδημία εξελίσσεται κάπως ραγδαία και ο κυκλώνας είναι πολύ κοντά, ψάξαμε και σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery πέντε φανταστικά βερνίκια με τα οποία θα πετύχεις τα νύχια της Hailey Bieber. Κάθισε, λοιπόν, απόψε αναπαυτικά στον καναπέ σου- μιας και τα καιρικά φαινόμενα θα εξελιχθούν επικίνδυνα – και απόλαυσε ένα DIY beauty treatment φροντίζοντας τα νύχια σου!

Διάβασε ακόμα: Victoria Beckham: Λανσάρει κραγιόν εμπνευσμένα από τις Spice Girls!