Η Έλενα Ασημακοπούλου έκανε την τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της

Η Έλενα Ασημακοπούλου έκανε την τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της

Νέο hair look για την ηθοποιό!

Την Έλενα Ασημακοπούλου τη γνωρίσαμε καλύτερα ως ηθοποιό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Πολυκατοικία» του παλαιού Mega και ως ένα γλυκύτατο ξανθό κορίτσι. Όσα χρόνια την ξέρουμε, η Έλενα δεν έχει αποχωριστεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο ταιριάζει υπέροχα με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τα μάτια της.

Μόλις χθες, όμως, η ηθοποιός αποφάσισε να προχωρήσει σε μια αλλαγή και να αποκτήσει το πιο girly χρώμα μαλλιών που έχουμε δει τελευταία. Η Έλενα διατήρησε το ξανθό της χρώμα, όμως αποφάσισε να το εμπλουτίσει με ροζ ανταύγειες αποκτώντας ένα ultra fresh αποτέλεσμα.

Πρόκειται για ένα χρώμα μαλλιών, που δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο, όμως το έχουν επιλέξει στο παρελθόν αρκετές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Λουίζα Βούρου. Κάπως έτσι αποφάσισε να το υιοθετήσει και η Έλενα Ασημακοπούλου.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Έλενα θέλησε να υποδεχθεί το φθινόπωρο με άκρως ανανεωμένο και λαμπερό hair look, το οποίο κολακεύει πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. «Crazy Hair, Crazy Me....Pink Everywhere!!!», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανήρτησε στο προφίλ της στο Instagram δείχνοντας πόσο ενθουσιασμένη είναι με τα νέα της μαλλιά. Με γεια, Έλενα!

Διάβασε ακόμα: Πώς θα «ξυπνήσεις» την επιδερμίδα σου με… καφεΐνη;