Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το πιο chic μακιγιάζ στη σημερινή εκπομπή της

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το πιο chic μακιγιάζ στη σημερινή εκπομπή της

Πραγματικά, έλαμπε!

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να ενημερώνει τους τηλεθεατές του ALPHA μέσα από την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Εξακολουθεί, όμως, να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τα beauty looks της, πράγμα που συνέβη και σήμερα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε να εμφανιστεί στις τηλεοπτικές μας οθόνες σήμερα με ένα από τα πιο chic μακιγιάζ που έχει κάνει ποτέ, το οποίο συνδυαζόταν αρμονικά και με το ρούχο της. Ειδικότερα, η Ελεονώρα κινήθηκε για ακόμη μια φορά σε nude τόνους στο make up, που ανέδειξαν υπέροχα το δερμάτινο φόρεμά της σε ταμπά απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CFjYG4nDDwN

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε με χρυσή/κανελλί σκιά, μαύρο μολύβι στο άνω και κάτω βλέφαρο, αρκετές στρώσεις μάσκαρα και nude κραγιόν. Φυσικά, όπως πάντα, το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο προσωπικός της make up artist, Θάνος Βογιατζής.

Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, η επιτυχημένη παρουσιάστρια επέλεξε ένα διακριτικό και ultra chic μακιγιάζ, χωρίς υπερβολές και έντονα χρώματα. Κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις, που τονίζουν υπέροχα τα γαλαζοπράσινα μάτια της, και μας έδωσε όλο το #beautyinspo που χρειαζόμαστε για τις εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου. Σε ευχαριστούμε, Ελεονώρα!

Διάβασε ακόμα: Οι φθινοπωρινές τάσεις στα κραγιόν θα φέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου