Το girly μακιγιάζ της Μαίρης Συνατσάκη θα θέλεις να το δοκιμάσεις κι εσύ

Μαρία Ροδίτη
Το girly μακιγιάζ της Μαίρης Συνατσάκη θα θέλεις να το δοκιμάσεις κι εσύ

Πολύ το ζηλέψαμε!

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι girl crush εδώ στο queen.gr! Μας αρέσει πάρα πολύ το στυλ της, η παιδικότητά της και το υπέροχο δέρμα που διαθέτει. Αγαπάμε, όμως, και τα φανταστικά μακιγιάζ που δοκιμάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα δίνοντάς μας την έμπνευση που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Και αυτό ακριβώς έκανε μόλις πριν λίγες μέρες! Η influencer και παρουσιάστρια πόζαρε στο Instagram της έχοντας κάνει το πιο girly μακιγιάζ που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Το make up της Μαίρης μάς θύμισε τον κόσμο της Σταχτοπούτας, της Barbie και της Cindy μαζί μιας που είχε αρκετά έντονη την παρουσία του ροζ χρώματος.

https://www.instagram.com/p/CGfGXsTHoS7

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η makeup artist της αγαπημένη μας Mairiboo, Γωγώ Νικηφοράκη, κινήθηκε σε peachy pink αποχρώσεις στα χείλη και στα μάγουλα, ενώ το highlight του μακιγιάζ της ήταν το copper-cinnamon μολύβι στο κάτω βλέφαρο των ματιών. H -επίσης- αγαπημένη μας Γωγώ, δεν φοβάται να παίξει με το χρώμα όπως άλλωστε και η ίδια η Μαίρη. Το αποτέλεσμα λοιπόν,κάθε φορά που ενώνουν τις δυνάμεις τους δεν μπορεί παρά να είναι απλά επικό! Μα δε σε προειδοποιήσαμε ότι είναι πολύ, πολύ κοριτσίστικη η επιλογή της;

Αν, λοιπόν, κι εσύ τόσο καιρό -φορώντας και τη μάσκα σου- έχεις βαρεθεί να κάνεις τα ίδια και τα ίδια eye looks επιλέγοντας το κλασικό μαύρο ή καφέ μολύβι ματιών, μήπως ήρθε η ώρα να πειραματιστείς λίγο; Μιας και φέτος δεν έχεις τη δυνατότητα να αναδείξεις τα χείλη και τα δεκάδες κραγιόν που ξέρουμε ότι έχεις, δώσε την ευκαιρία που αξίζουν στα μολύβια ματιών. Διάλεξε διάφορα έντονα χρώματα και «παίξε» με τα make up looks σου, όπως ακριβώς κάνει η Γωγώ Νικηφοράκη και η Μαίρη!

Διάβασε ακόμα: 3 πανεύκολοι τρόποι να καθαρίσεις τα εργαλεία μακιγιάζ σου (video)