10 χτενίσματα της Kate Middleton που μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ

Μαρία Ροδίτη
10 χτενίσματα της Kate Middleton που μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ

Είναι ιδανικά για καθημερινές, αλλά και πιο επίσημες περιστάσεις. 

Η Kate Middleton συζητιέται σε κάθε δημόσια και μη εμφάνισή της κατά κύριο λόγο για τις στυλιστικές της επιλογές. Αυτή είναι μια αλήθεια. Είναι, όμως, άδικο για εκείνη να μη δίνεται έμφαση και στα χτενίσματα που επιλέγει κάθε φορά και τα οποία είναι κλασικά μεν, ενδιαφέροντα δε. Εμείς, λοιπόν, σε αυτό εδώ το θέμα- όπως θα κατάλαβες- θα ασχοληθούμε με τα μαλλιά της Kate.

Σε αντίθεση με τη συννυφάδα της, Meghan Markle, η Kate Middleton δεν είναι τολμηρή στα χτενίσματά της. Από τη στιγμή που τη γνωρίσαμε το 2010, παραμένει πιστή στους βασιλικούς κανόνες και επιλέγει άλλοτε αυστηρά, polished χτενίσματα και άλλοτε πιο χαλαρά και ατημέλητα, ανάλογα με την περίσταση πάντα.

Το αγαπημένο της χτένισμα, βέβαια, είναι ένα: οι μπούκλες. Και στις περισσότερες περιπτώσεις τις επιλέγει είτε σε χαλαρούς, είτε σε πιο «στημένους» κυματισμούς, που ομολογουμένως κολακεύουν πολύ το πρόσωπό της. Σπάνια θα δεις την Kate Middleton με περίτεχνες πλεξούδες, στυλιζαρισμένους κότσους και hairstyles, που είναι δύσκολο να κάνει μια κοινή θνητή. Η απλότητα δεσπόζει στα μαλλιά της.

Ας μη λέμε άλλα, όμως… Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις τα 10 πιο αγαπημένα χτενίσματα της Δούκισσας του Cambridge και είναι σίγουρο πως θα συμφωνήσεις με τις παραπάνω απόψεις μας. Η Kate μένει πάντα πιστή σε classy επιλογές όσον αφορά τα μαλλιά της, δεν κάνει ακρότητες και ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει. Το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ αντιγράφοντας αυτά τα χτενίσματα! Καλό Σαββατοκύριακο!

Διάβασε ακόμα: 6 αλλαγές που πρέπει να κάνεις τον χειμώνα στη ρουτίνα ομορφιάς σου