Αυτό είναι το μεγαλύτερο make up trend της σεζόν, σύμφωνα με τον make up artist της JLo

Μαρία Ροδίτη
Αυτό είναι το μεγαλύτερο make up trend της σεζόν, σύμφωνα με τον make up artist της JLo

Και εννοείται πως η Λατίνα star το έχει ήδη δοκιμάσει.

Η Jennifer Lopez είναι μια από τις ωραιότερες και πιο sexy γυναίκες του πλανήτη. Αυτό είναι δεδομένο και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Στα 51 της χρόνια καταφέρνει να διαθέτει ένα υπέροχο και juicy κορμί, να λικνίζεται στους ρυθμούς των τραγουδιών της και να κάνει φαντασμαγορικά shows με τα οποία άνδρες και γυναίκες σε όλο τον πλανήτη εντυπωσιάζονται.

Εκτός, όμως, από το κορμί και την κίνηση, η JLo διαθέτει και ένα υπέροχο πρόσωπο, το οποίο είναι φυσικά όμορφο. Με το κατάλληλο μακιγιάζ, βέβαια, η star καταφέρνει να το αναδεικνύει ακόμη περισσότερο κάνοντάς μας, πολλές φορές, να αναρωτιόμαστε πώς πετυχαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Και εμείς το βρήκαμε.

Πίσω από τα υπέροχα make up looks της Jennifer Lopez βρίσκεται ο ταλαντούχος make up artist, Scott Barnes, ο οποίος -ευτυχώς για εμάς- αποκάλυψε πρόσφατα ποιο θεωρεί το μεγαλύτερο trend στο μακιγιάζ για το φετινό φθινόπωρο. Ο Barnes, λοιπόν, είπε πως το modern cat eye θα μας απασχολήσει αρκετά αυτήν τη σεζόν μιας και τονίζουμε περισσότερο τα μάτια φορώντας τη μάσκα προστασίας μας. Και εννοείται πως η πελάτισσά του, Jennifer Lopez, το έχει δοκιμάσει ήδη, εδώ και πολύ καιρό.

https://www.instagram.com/p/B6_sMu9AWuD

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Λατίνα star είχε modern cat eye στην εμφάνισή της στο Super Bowl, τον περασμένο Φεβρουάριο. Το είχε κάνει, όμως, και στο After Party των Oscars 2020. Στην ουσία, όπως περιγράφει ο Scott Barnes, πρόκειται για smoky eyes με γραμμή eyeliner ή μολυβιού ματιών, όπου συνδυάζονται μεταλλικές με neutral σκιές για ένα άκρως εντυπωσιακό και κομψό αποτέλεσμα. Και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί του ότι είναι ένα πάρα πολύ chic και όμορφο look, ειδικά τώρα που θέλουμε να δίνουμε ένταση και ενδιαφέρον στα μάτια μας μιας και κάτω από τη μάσκα δε φαίνεται το κραγιόν μας. Αν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις το make up trend που έχει αγαπήσει η JLo, δεν έχεις παρά να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery και να βρεις όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς για αυτό το eye look! Δοκίμασέ το και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου…

Διάβασε ακόμη: DIY Time! Φτιάξε μόνη σου την τέλεια αποτριχωτική κρέμα