Η ρουτίνα ομορφιάς της Gisele Bündchen είναι πιο εύκολη από όσο νομίζεις

Μαρία Ροδίτη
Η ρουτίνα ομορφιάς της Gisele Bündchen είναι πιο εύκολη από όσο νομίζεις

Η Βραζιλιάνα καλλονή περιποιείται το δέρμα της με το πιο απλό… υλικό!

Η Gisele Bündchen είναι ένα από τα πιο όμορφα και επιτυχημένα μοντέλα αυτού του κόσμου. Έχει περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας, ενώ έχει υπάρξει και Άγγελος της Victoria Secret για αρκετό καιρό. Και παρόλο που εδώ και λίγα χρόνια έχει αποσυρθεί από το modeling, συνεχίζει σε κάθε εμφάνισή της να μας εντυπωσιάζει με την ομορφιά της.

Η Βραζιλιάνα καλλονή είναι 40 ετών και μοιάζει κυριολεκτικά πιο νέα και φρέσκια από ποτέ. Έχει απίστευτη επιδερμίδα, που εκπέμπει λάμψη, υγεία και νεότητα. Όμως, τη φροντίζει σχολαστικά για να βλέπει την επιθυμητή εικόνα στον καθρέφτη της.

«Η ηλικία είναι ένα όμορφο πράγμα και ένα μέρος της ζωής μας, αλλά έχει και προκλήσεις. Έχω δει διαφορές στο δέρμα μου με το πέρασμα των χρόνων. Όταν παρατηρώ τις αλλαγές και βλέπω τα χρόνια που έχουν περάσει από πάνω μου, νιώθω τρομερή ευγνωμοσύνη. Όσο μεγαλώνω, νιώθω πιο άνετα με το δέρμα μου, και είμαι ευγνώμων για κάθε εμπειρία και κάθε χρόνο που έχω ζήσει ως τώρα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Allure.

Και συνέχισε: «Η φροντίδα της επιδερμίδας είναι μια αιώνια πρακτική. Έχω μάθει ότι για να έχω υγιή επιδερμίδα και σε μεγαλύτερη ηλικία, πρέπει να της δίνω προτεραιότητα όσο είμαι νέα. Το δέρμα του καθενός είναι μοναδικό, οπότε χρειάζεται να βρίσκουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και μια καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, που να αρμόζει σε εμάς». Καταλαβαίνεις ότι η Gisele έχει βρει όλα αυτά που λέει και γι’ αυτό, άλλωστε, έχει αυτήν την αλαβάστρινη επιδερμίδα. Αν θες κι εσύ να την αποκτήσεις, δεν έχεις παρά να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery και να δεις τα μυστικά της.

Διάβασε ακόμα: 8 κρέμες ματιών για κάθε ανάγκη σου