Η Χαρά Παπανικολάου μάς αποκάλυψε όλα τα μυστικά του χθεσινού beauty look της Βίκυς Καγιά

Μαρία Ροδίτη
Η Χαρά Παπανικολάου μάς αποκάλυψε όλα τα μυστικά του χθεσινού beauty look της Βίκυς Καγιά

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Άλλο ένα βράδυ Τρίτης μάς βρήκε καθισμένες αναπαυτικά στον καναπέ μας να παρακολουθούμε το Greece's Next Top Model 3 από τη συχνότητα του Star Channel. Και για ακόμη μια φορά εντυπωσιαστήκαμε με την εμφάνιση της Βίκυς Καγιά. Πραγματικά, χθες βράδυ η κριτής και fashion expert ήταν πιο κομψή και όμορφη από ποτέ!

Εκτός από το ultra stylish outfit της, εμείς παρατηρήσαμε και το ξεχωριστό beauty look της, το οποίο είναι πάντα δια χειρός Χαράς Παπανικολάου. Νομίζουμε πως η Βίκυ δεν έχει ξανακάνει ένα τόσο ιδιαίτερο και κομψό χτένισμα και ειλικρινά μάς αρέσει πολύ που πειραματίζεται. Όσο για το μακιγιάζ της; Ήταν πολύ, πολύ φρέσκο και δροσερό. Ακριβώς για αυτούς τους λόγους, λοιπόν, δε χάσαμε χρόνο και επικοινωνήσαμε με τη Χαρά Παπανικολάου, ώστε να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Βίκυς. Και, φυσικά, μας απάντησε πολύ γλυκά.

https://www.instagram.com/p/CG23GphF00q

«Στο χθεσινό επεισόδιο κάναμε ένα από τα πιο ωραία beauty looks με τη Βίκυ Καγιά. Πιάσαμε όλα τα μαλλιά πάνω ψηλά, σαν μια μπάλα χαλασμένη. Τα μαλλιά ήταν στεγνά και χρησιμοποιήσαμε dry shampoo για αυτό το αποτέλεσμα», μας είπε η Χαρά Παπανικολάου.

https://www.instagram.com/p/CG2jvVdBXL0

Μας αποκάλυψε τα πάντα, όμως, και για το μακιγιάζ της Βίκυς. «Στο πρόσωπο βάλαμε γυαλάδες για να έχουμε ωραίο δέρμα. Επίσης, βάλαμε μόνο eyeliner στα μάτια, αρκετό ρουζ στα μάγουλα, ενώ στα χείλη χρησιμοποιήσαμε ένα ρουμπινί κραγιόν. Θέλαμε και πετύχαμε ένα πολύ φρέσκο αποτέλεσμα». Εν αναμονή, λοιπόν, κι άλλων υπέροχων και εμπνευσμένων beauty looks της πανέμορφης Βίκυς Καγιά...

Διάβασε ακόμα: Για να κάνεις τέλειο μακιγιάζ πρέπει να ξέρεις και τι σχήμα ματιών έχεις…