Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για τα beauty looks αυτής της εβδομάδας στο GNTM3

Μαρία Ροδίτη
Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για τα beauty looks αυτής της εβδομάδας στο GNTM3

Η Χαρά Παπανικολάου μάς είπε τα πάντα!

Το GNTM3 συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και εμείς δε χορταίνουμε να το παρακολουθούμε κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 από το κανάλι του Star. Έχουμε πει, όμως, ότι θέλουμε πάρα πολύ κάθε φορά να μαθαίνουμε και όλες τις λεπτομέρειες για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Βίκυς Καγιά.

Βλέπεις, το μοντέλο και fashion expert βάζει τα δυνατά του και καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Αυτό έκανε και αυτήν την εβδομάδα. Οπότε, αποφασίσαμε να μη σταθούμε μόνο στο beauty look μίας εκ των δύο ημερών, αλλά να αναλύσουμε και τα δύο.

Τηλεφωνήσαμε, λοιπόν, στην προσωπική της make up artist & hairstylist, Χαρά Παπανικολάου (θα τη βρεις στο Instagram ως @hara_papanicolaou), η οποία μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και μερικά από τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για τα υπέροχα beauty looks της Βίκυς.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τη Βίκυ Καγιά με ένα leopard mini φόρεμα και 70’s look, κάτι το οποίο και η ίδια η Χαρά Παπανικολάου μάς επιβεβαίωσε. «Κάναμε μπούκλες μεγάλες και μικρές, ανακατεμένες και γυριστές προς τα έξω, γιατί θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα 70’s look. Για αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποίησα δύο σίδερα και ελάχιστη λακ, γιατί δε μου αρέσουν τα κολλημένα μαλλιά. Βάλαμε και λαδάκια και άλλα μαλακτικά προϊόντα».

https://www.instagram.com/p/CHGlTUyBvCz

Όσο για το μακιγιάζ; Και για αυτό η Χαρά μάς έδωσε όλες τις λεπτομέρειες. «Βάλαμε κατακόκκινο κραγιόν. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήσαμε το LANCÔME, L'ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE, απόχρωση 505 Adoration. Το δέρμα ήταν λίγο πιο μαυρισμένο, με ζεστά χρώματα, μιας και το γύρισμα έγινε πριν περίπου δύο μήνες. Ήταν καλοκαίρι ακόμα. Της έβαλα, λοιπόν, ροζ ρουζ και τερακότα και φυσικά highlighter στη μύτη και τα ζυγωματικά. Είμαι fan του highlighter. Δε μου αρέσει το ματ αποτέλεσμα. Στα μάτια έκανα smoky eyes χωρίς μολύβι μέσα στα μάτια. Με καφέ μολύβι έκανα σβησίματα στο καπάκι. Χρησιμοποίησα ένα πιο σκούρο καφέ μολύβι ματιών και ένα πιο ανοιχτόχρωμο. Ήθελα να δημιουργήσω ένα smudgy και sexy αποτέλεσμα».

Όπως θα παρατηρήσεις και στις φωτογραφίες, όμως, και το δεύτερο beauty look της Βίκυς Καγιά ήταν υπέρκομψο. Ναι, λέμε για αυτήν την εμφάνιση με το super hot κοραλλί φόρεμα. Η Χαρά Παπανικολάου χαρακτήρισε αυτό το look ως «American Red Carpet Look» και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα.

https://www.instagram.com/p/CHJLG58BvMH

«Στα μαλλιά χρησιμοποίησα gel, τα ήθελα κολλημένα πίσω τύπου ballerinas. Και στο μακιγιάζ, όμως, δώσαμε vibes κόκκινου χαλιού. Βάλαμε ψεύτικες βλεφαρίδες, και ένα ροδοκόκκινο κραγιόν. Το λεπτό eyeliner ήταν το Diorshow on Stage Liner του Dior. Χρησιμοποίησα, επίσης, ροδακινί και ροζ ρουζ με τερακότα. Και, φυσικά, highlighter. Είπαμε ότι το αγαπώ. Δημιουργήσαμε, εν ολίγοις, ένα minimal, φίνο beauty look», μας είπε πολύ γλυκά η Χαρά Παπανικολάου. Και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα beauty looks της ερχόμενης εβδομάδας. Stay tuned…

https://www.instagram.com/p/CHK9Ycxl3Y2

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μυστικό μακιγιάζ της Beyoncé για εντυπωσιακό βλέμμα