Η Lily Collins βρήκε τον τρόπο να έχει πάντα λαμπερό δέρμα

Μαρία Ροδίτη
Η Lily Collins βρήκε τον τρόπο να έχει πάντα λαμπερό δέρμα

Και μπορείς κι εσύ να κάνεις ακριβώς το ίδιο…

Το πόσο λατρέψαμε τη Lily Collins μέσα από τον ρόλο της στο «Emily In Paris» σίγουρα το έχεις καταλάβει. Ο αέρας της, τα υπέροχα outfits με τα οποία «δάμαζε» τους δρόμους του Παρισιού και η γλυκύτητά της μάς συνεπήραν κυριολεκτικά. Επειδή, όμως, εδώ, μιλάμε για ομορφιά, οφείλουμε να παρατηρούμε και τα χαρακτηριστικά και μέρη του προσώπου της.

Αυτό, λοιπόν, που διακρίναμε παρακολουθώντας τη σειρά του Netflix ήταν η λαμπερή και εκτυφλωτική επιδερμίδα της Lily. Η ηθοποιός έχει αψεγάδιαστο δέρμα, χωρίς καθόλου σημάδια, ούτε λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Μη μας πεις ότι κι εσύ δεν το έχεις παρατηρήσει! Είναι πασιφανές.

Γι’ αυτό ακριβώς, λοιπόν, κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε τι ακριβώς κάνει η Lily Collins και έχει αυτό το υπέροχο δέρμα. Μη βιαστείς να πεις ότι επισκέπτεται κάποιον ειδικό. Όχι! Η όμορφη ηθοποιός «ορκίζεται» σε έναν αντιγηραντικό ορό ομορφιάς, ο οποίος περιέχει υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C και άλλα συστατικά, που ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και κάνουν το δέρμα να λάμπει.

«Είναι ένα πολύ απαλό προϊόν. Όταν το απλώνω στο δέρμα μου νιώθω τρομερά ενυδατωμένη», έχει πει η Lily Collins για το αγαπημένο της serum. Δε σταματά, όμως, μόνο στην εφαρμογή του. Αφού απλώσει τον ορό στην επιδερμίδα της, χρησιμοποιεί jade roller κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις και έτσι «κλειδώνει» την υγρασία και καταφέρνει να έχει αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα. Ας μη σε κρατάμε, όμως, άλλο σε αγωνία. Στην παρακάτω gallery σού παρουσιάζουμε τον αγαπημένο ορό ομορφιάς της Lily Collins και άλλους τέσσερις για να διαλέξεις αυτόν που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες. Για δες…

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε μόνη σου την πιο… γευστική μάσκα χειλιών