Η Khloé Kardashian αποκάλυψε επιτέλους τα φυσικά σγουρά μαλλιά της

Μαρία Ροδίτη
Η Khloé Kardashian αποκάλυψε επιτέλους τα φυσικά σγουρά μαλλιά της

Και είναι απλά υπέροχα!

Τα ίσια, λαμπερά και υγιή μαλλιά είναι #hairgoal για πολλά κορίτσια. Βλέπεις, τα σγουρά μαλλιά είναι απαιτητικά, κουραστικά και χρειάζεται να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να τα περιποιηθείς σωστά, ώστε να καταλήξεις να έχεις όμορφες, καλοσχηματισμένες μπούκλες. Διαφορετικά, τα μαλλιά είναι ατίθασα και άχαρα.

Κάπως έτσι φαίνεται πως αισθανόταν για τα σγουρά μαλλιά της και η Khloé Kardashian όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε. Γι’ αυτό και τη βλέπαμε διαρκώς στο «Keeping Up With The Kardashians» με μαλλιά ολόισια, με γυαλάδες. Ωστόσο, τα φυσικά μαλλιά της reality star δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που ήξερες μέχρι σήμερα.

Η Khloé έχει φυσικά σγουρά μαλλιά και τα αποκάλυψε πρόσφατα στο κοινό της μέσα από ένα βίντεο-απόσπασμα από το οικογενειακό reality show. Η ίδια έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως για χρόνια έκανε θεραπεία κερατίνης, ώστε να έχει ολόισια μαλλιά, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αγαπά τις μπούκλες της. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που μπορείς να δεις παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CHOZ6I8hKTY

Δεν είναι υπέροχες οι μπούκλες της; Εμείς, πάντως, ψηφίζουμε «ναι» και σε προτρέπουμε να αφήσεις κι εσύ ελεύθερες τις μπούκλες σου, αν τόσο καιρό συνήθιζες να τις ισιώνεις. Ειδικά εν μέσω δεύτερου lockdown που βιώνουμε εδώ και δύο μέρες, έχεις την ευκαιρία να αφήσεις τα μαλλιά σου να «ξεκουραστούν» από το styling και τη θερμότητα και να τα δεις και πάλι- με τη σωστή περιποίηση- να λάμπουν.

Για να σε πείσουμε ακόμα περισσότερο για τη γοητεία των σγουρών μαλλιών, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 10 ξένες celebrities που έχουν αποδεχθεί και αγαπήσει πολύ τις φυσικές μπούκλες του και, μάλιστα, δε διστάζουν να τις προβάλλουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Κάνε κι εσύ το ίδιο και θυμήσου ότι… πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου όπως κι αν είσαι!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Με αυτήν την τεχνική θα έχεις τα τέλεια φυσικά σγουρά μαλλιά