Το αγαπημένο beauty προϊόν της βασιλικής οικογένειας κοστίζει λιγότερο από 10€

Μαρία Ροδίτη
Το αγαπημένο beauty προϊόν της βασιλικής οικογένειας κοστίζει λιγότερο από 10€

Εννοείται πως κι εσύ μπορείς να το αποκτήσεις.

Η βασιλική οικογένεια δε θα πάψει ποτέ να μας απασχολεί. Είτε με τις ίντριγκες που συμβαίνουν μέσα στο Παλάτι, είτε με τις στυλιστικές τους επιλογές, είτε με τη ρουτίνα ομορφιάς τους, οι royals θα έχουν πάντα έναν (ίσως και παραπάνω) λόγο να βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Εδώ, λοιπόν, εμείς θα ασχοληθούμε με το κομμάτι της ομορφιάς και ιδιαιτέρως με την Kate Middleton και τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, η βασιλική οικογένεια ακολουθεί εδώ και δεκαετίες ένα πρωτόκολλο -εκτός από τα outfits- και στα beauty looks. Δε θα δεις ποτέ τη Δούκισσα του Cambridge με afro μαλλί, ούτε και τη Βασίλισσα Ελισάβετ με πορτοκαλί ή τιρκουάζ νύχια.

Οι beauty επιλογές τους είναι πάντα κομψές, λιτές, απέριττες και όσον αφορά τα χρώματα του μακιγιάζ και των νυχιών, αυτά κινούνται πάντα σε nude παλέτες. Τώρα εσύ μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί σου τα λέμε όλα αυτά, αλλά και να φαντάζεσαι πως όλα τα καλλυντικά των royals κοστίζουν μια περιουσία… Κάνεις λάθος!

Δεν ξέρουμε για σκιές, μάσκαρα και κραγιόν, όμως, το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της Βασίλισσας Ελισάβετ και της Kate Middleton κοστίζει κάτω από 10€. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα elegant nude βερνίκι, το οποίο θα βρεις στην ελληνική αγορά από 8€ μέχρι 9.99€. Απίστευτο; Κι όμως, αληθινό.

verniki nyxiwn royals

Στην παρακάτω gallery σού αποκαλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες για αυτό το βερνίκι, αλλά σου προτείνουμε και μερικά ακόμη, που κινούνται στην ίδια χρωματική παλέτα και τιμή, για να επιλέξεις ποιο… θα σε συντροφεύει στους πειραματισμούς με nail art που θα κάνεις σε όλη την καραντίνα. Enjoy!