Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της στο GNTM3

Μαρία Ροδίτη
Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της στο GNTM3

Μάθαμε τα πάντα!

Το GNTM3 το παρακολουθείς σίγουρα. Είναι η καλύτερη «παρέα» εν μέσω δεύτερου lockdown και ξέρουμε πως κι εσύ ανυπομονείς να μάθεις ποιος θα είναι τελικά ο νικητής. Θα είναι αγόρι ή κορίτσι; Έχουμε, όμως, καιρό για αυτά…

Τώρα θα μιλήσουμε για τη χθεσινή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο reality μοντέλων, η οποία – για ακόμη μια φορά- ήταν άκρως εντυπωσιακή. Μέσα στο sequined κοστούμι της η fashion expert και κριτής έλαμψε ολόκληρη και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Εντύπωση, όμως, έκανε και το αρμονικό με το σύνολό της μακιγιάζ & hairstyling. Για αυτό αποφασίσαμε να τηλεφωνήσουμε στη Χαρά Παπανικολάου και να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Σου έχουμε ξαναπεί… Η Χαρά (στο Instagram θα τη βρεις ως hara_papanicolaou) είναι η προσωπική make up artist & hairstylist της Βίκυς Καγιά και δημιουργεί πάντα μοναδικά beauty looks. Απάντησε, λοιπόν, στην κλήση μας και ιδού τι μας είπε.



«Επειδή η Βίκυ φόρεσε ένα κοστούμι παγιέτα, θέλαμε ένα όχι τόσο έντονο μακιγιάζ. Δημιουργήσαμε, λοιπόν, ένα fresh, αμερικάνικο look, που δεν ήταν too much. Στα μάτια έβαλα σκούρο καφέ μολύβι, ενώ χρησιμοποίησα και eyeliner πάνω και κάτω στο μάτι, ενώνοντας τη γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού. Στη Βίκυ ταιριάζει πολύ το eyeliner και θέλουμε να κάνουμε τέτοια statement eye looks. Στην κάτω πλευρά του ματιού βάλαμε και καφέ σκιά σβησμένη, ενώ σε αυτό το look χρησιμοποίησα πολλή μαύρη μάσκαρα και στις άνω και στις κάτω βλεφαρίδες», μας είπε η γλυκύτατη Χαρά Παπανικολάου.

Και συνέχισε: «Τα χείλη που κάναμε εγώ τα ονομάζω… kiss lips. Σαν κάποιος να τα έχει φιλήσει. Χρησιμοποιήσαμε το κραγιόν Giorgio Armani Lip Magnet 506 Fusion».



Η Χαρά, όμως, μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες και για τα μαλλιά της Βίκυς Καγιά. «Όπως σου είπα το ρούχο της Βίκυς ήταν statement. Οπότε και στα μαλλιά κάναμε κάτι πιο ήσυχο. Ουσιαστικά, τα μαζέψαμε πίσω σε ένα χαλασμένο σινιόν και τα πιάσαμε με τσιμπιδάκια. Αφήσαμε και μερικά τσουλούφια ελεύθερα, για να είναι πιο χαλαρό το αποτέλεσμα». Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική μας επικοινωνία. Α! Εννοείται πως πριν κλείσουμε ανανεώσαμε το τηλεφωνικό ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα και τα νέα beauty looks της Βίκυς Καγιά. Μείνε συντονισμένη, λοιπόν…

Διάβασε ακόμα: Μήπως τόσο καιρό χρησιμοποιείς με λάθος τρόπο την sheet mask σου; (video)