Φυσικά προϊόντα από την Ελληνική γη για την επιδερμίδα σου

61 SHARES

Δεν είναι τυχαίο που όλος ο κόσμος μιλά για την «πράσινη» ομορφιά

Έχουμε πει πολλές φορές πως η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας. Μία οποιαδήποτε ημέρα ωστόσο, ψεκάζουμε, σαπουνίζουμε και αλείφουμε την επιδερμίδα μας παραπάνω από 10 φορές με διαφορετικά προϊόντα. Το δέρμα μας λοιπόν, είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και παράλληλα, εκτός από προστατευτικό «φράγμα», είναι και σαν σφουγγάρι. Ναι, μας προστατεύει από το περιβάλλον και έχει δικούς του μηχανισμούς αποτοξίνωσης, όμως απορροφά τα προϊόντα, τους επιτρέπει να εισχωρήσουν μέσα μας. Κάπως έτσι, η φράση «η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας» έχει πάρει ένα λίγο διαφορετικό νόημα.

Από τα δεκάδες προϊόντα που χρησιμοποιούμε, απορροφάμε χημικά συστατικά που μπορεί να έχουν βλαβερές συνέπειες μακροπρόθεσμα. Ναι, δεν φτάνει τίποτα στα χέρια μας χωρίς να είναι εγκεκριμένο από ειδικές αρχές ωστόσο, κανείς δεν ξέρει πως κάποια συστατικά μπορούν να μας επηρεάσουν στο μέλλον. Μιας λοιπόν που η επιδερμίδα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας -αλλά όχι αδιαπέραστη, οφείλουμε να την προστατεύσουμε από περεταίρω επιθέσεις. Γι᾽αυτό η στροφή προς τα πιο φυσικά, αγνά προϊόντα μοιάζει με μονόδρομο. Δεν είναι όμως τόσο δύσκολη ή κοστοβόρα όσο νομίζεις.

cretan physis krema

Με την «πράσινη» ομορφιά να έχει γίνει τάση, οι τιμές των προϊόντων μοιάζουν να έχουν εκτοξευτεί όμως η φυσική ομορφιά δεν χρειάζεται να είναι ακριβή, ούτε και να μας έρχεται από το εξωτερικό. Η ελληνική γη είναι γεμάτη «θησαυρούς» και υπάρχουν εταιρίες που μπορούν να μας τους χαρίσουν απλόχερα αρκεί να τις γνωρίσεις. Ναι, είναι περισσότερες από ό,τι μπορεί να νομίζεις και σήμερα θα μιλήσουμε για μία νέα τέτοια εταιρεία που βάλθηκε να φέρει την ομορφιά της Κρήτης στην πόρτα μας.

Η Cretanphysis είναι μία εταιρία που μέσα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα συγκεντρώνει όλα εκείνα προϊόντα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι. Ούσα συνεχώς σε αναζήτηση φυσικών, αγνών προϊόντων έχει δημιουργήσει μία γκάμα που φέρνει τα πολύτιμα συστατικά της κρητικής γης μέχρι το νεσεσέρ μας. Το ελαιόλαδο, το γάλα γαϊδούρας, η αλόη, το αβοκάντο, το κρίταμο, το ρόδι, η λεβάντα και ο βασιλικός πολτός κλείνονται μέσα σε λαχταριστά προϊόντα και φτάνουν στην πόρτα μας με ένα κλικ για να αντικαταστήσουν όλα τα άλλα στο νεσεσέρ μας.

cretan physis shop

Ένας πραγματικά unique ορός με ελιά, αγκινάρα, γαϊδουράγκαθο και αμπελόφυλλά όπως αυτός της εταιρίας Olive, μπορεί να αντικαταστήσει οποιονδήποτε άλλο –γεμάτο χημικά- χρησιμοποιείς. Μπορεί να γεμίσει την επιδερμίδα σου με συστατικά αγνά και να σου δώσει το πιο εντατικό αποτέλεσμα.

cretan physis serum

Ομοίως, μία μπάρα σαπουνιού με γάλα γαϊδούρας όπως αυτή της εταιρίας Kalliston μπορεί όχι μόνο να κάνει θαύματα για την επιδερμίδα σου αλλά να σε ταξιδέψει από το σπίτι σου στην Κρήτη και μέχρι τα βάθη της Αιγύπτου. Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, το γάλα γαϊδούρας ήταν το μυστικό ομορφιάς της Κλεοπάτρας.

cretan physis soap

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα έλαια. Στην γκάμα ελαίων της εταιρίας Rizes θα βρεις το πιο αγνό έλαιο αργκάν, έλαιο αβοκάντο και ελαιόλαδο, όλα από την ελληνική φύση. Υπάρχει κάτι καλύτερο για τη θρέψη της επιδερμίδας του σώματος και των μαλλιών σου;

Ναι, τα φυσικά προϊόντα είναι μονόδρομος και είναι στο χέρι μας να τα ανακαλύψουμε. Δεν είναι πιο ακριβά, είναι πολύ πιο δραστικά και αυτά που θα βρεις στο e-shop της Cretanphysis μυρίζουν Κρήτη και Ελλάδα. To σώμα σου χρειάζεται φροντίδα, χάρισέ του την καλύτερη.

61 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ