10 πανεύκολοι κότσοι για να δουλεύεις στο σπίτι με στυλ και άνεση

Μαρία Ροδίτη
10 πανεύκολοι κότσοι για να δουλεύεις στο σπίτι με στυλ και άνεση

#Μένουμε σπίτι, αλλά δε χάνουμε την κομψότητά μας!

Μόλις προχθές ξεκινήσαμε να διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα του δεύτερου lockdown και ομολογούμε πως ο χρόνος κυλά βασανιστικά αργά. Δεν αισθάνεσαι κι εσύ ότι είμαστε κλεισμένες μέσα στο σπίτι για περισσότερο από έναν μήνα; Εγώ, αν με ρωτάς, έχω αυτήν την αίσθηση και πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να κατσουφιάζει για αυτήν τη συνθήκη.

Μετά, όμως, λέω πως όλα θα περάσουν και θα πάνε καλά στο τέλος και παίρνω λίγο θάρρος. Γι’ αυτό, λοιπόν, σήμερα σκέφτηκα να σου προτείνω δέκα πανεύκολους και κομψούς κότσους, που μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι. Θα μου πεις: «Θα με δει κανείς;».

Δεν έχει σημασία! Μπορεί να είσαι ολομόναχη και να προκύψει έκτακτο zoom meeting με τους συναδέλφους σου, ή να ζεις με τον σύντροφό σου, ο οποίος εξίσου εργάζεται από το σπίτι. Γιατί να σε βλέπουν απεριποίητη και ατημέλητη όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Και στο κάτω-κάτω, γιατί εσύ να μην αντικρίζεις μια όμορφη εικόνα του εαυτού σου στον καθρέφτη;

Επειδή, λοιπόν, έκατσα και αναλογίστηκα όλες αυτές τις περιπτώσεις, συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery 10 super hot και εύκολους κότσους για να κυκλοφορείς από το σαλόνι στο δωμάτιο και από την κουζίνα στο γραφείο με στυλ. Ανακάλυψέ τους, επιστράτευσε τα hair accessories σου για να τους κάνεις πιο ενδιαφέροντες και… υπομονή! Στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Cover photo: @lauramvila

Διάβασε ακόμα: 3 hair color trends για σένα που θες να γίνεις κοκκινομάλλα μετά την καραντίνα