Η Kate Middleton υιοθέτησε ένα από τα πιο hot hair color trends της σεζόν

Μαρία Ροδίτη
Η Kate Middleton υιοθέτησε ένα από τα πιο hot hair color trends της σεζόν

Η Δούκισσα του Cambridge άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της!

Δεν της αρέσουν οι ριζικές αλλαγές τόσο στην εμφάνισή της όσο και στη ζωή της. Η Δούκισσα του Cambridge έχει βρει το beauty & fashion μοτίβο στο οποίο θέλει να κινείται και το κάνει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και φορές που επιζητά μια μικρή ανανέωση, μια «ανάσα» φρεσκάδας και αλλαγής στην εικόνα της.

Αυτήν την ανάγκη φαίνεται, λοιπόν, πως είχε το τελευταίο διάστημα και έτσι αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Ναι, η Kate Middleton δεν είναι πλέον η καστανή γυναίκα που ήξερες. Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί με νέο χρώμα στα μαλλιά και αυτό δεν είναι άλλο από το creamy bronde hair color. Ειδικότερα, η Δούκισσα εμφανίστηκε με το νέο hair look της πρόσφατα στον ετήσιο διαγωνισμό φωτογραφίας “Hold Still”, όπου και ευχαρίστησε όσους υπέβαλαν ένα πορτρέτο για την ψηφιακή έκθεση, που καταγράφει τη ζωή των ανθρώπων κατά της διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

https://www.instagram.com/p/CHml1-Rn-cp

Στην ουσία, το νέο χρώμα μαλλιών της Kate είναι αρκετά πιο ανοιχτό από το αρχικό της, με μελί/ξανθά highlights, τα οποία φωτίζουν το πρόσωπό της και την κάνουν να δείχνει αρκετά μικρότερη από την ηλικία της. Πρόκειται, μάλιστα, για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021, που ταιριάζει τόσο σε καστανές όσο και σε ξανθές. Από ό,τι φάνηκε η Δούκισσα του Cambridge ήταν πολύ ενημερωμένη για αυτό και έτσι το τόλμησε.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Middleton «πειράζει» το χρώμα των μαλλιών της. Τον περασμένο Ιούλιο είχε κάνει την πρώτη δειλή απόπειρα ανοίγοντας πολύ ελαφρώς το χρώμα της και υιοθετώντας την απόχρωση bronde (ανάμεσα σε ξανθό και καστανό) και μάλλον… της άρεσε πολύ. Οπότε, τώρα αποφάσισε να γλυκάνει την εικόνα της με πιο ορατά, μελί highlights, που -ομολογουμένως- συνδυάζονται αρμονικά με τα φυσικά της χρώματα.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε ένα υπέροχο body scrub για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας