Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της στο GNTM3

Μαρία Ροδίτη
Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της στο GNTM3

Η προσωπική της make up artist & hairstylist, Χαρά Παπανικολάου, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Άλλο ένα νέο επεισόδιο GNTM3 παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και για ακόμη μια φορά δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από την υπέρλαμπρη Βίκυ Καγιά. Η fashion expert και κριτής του show φόρεσε ένα super hot κόκκινο φόρεμα με βαθύ σκίσιμο στο αριστερό πόδι και το συνδύασε με ένα πολύ κομψό μαύρο καλσόν με δαντέλα.

Το outfit της, όμως, θα ήταν ατελές χωρίς και το κατάλληλο beauty look. Και χθες, πραγματικά, η Χαρά Παπανικολάου, προσωπική make up artist & hairstylist της Βίκυς Καγιά, έβαλε όλη της την τέχνη στην εμφάνισή της. Δε χάσαμε χρόνο, λοιπόν! Της τηλεφωνήσαμε και ζητήσαμε να μας πει όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και μερικά προϊόντα, τα οποία χρησιμοποίησε. Φυσικά, όπως πάντα, μας απάντησε με ευγένεια.

«Το χθεσινό look είχε αέρα Hollywood και Merilyn Monroe. Φτιάξαμε ένα χτένισμα που μοιάζει σαν να έχει γίνει με ρόλει, όπως έφτιαχναν τα μαλλιά τους οι γυναίκες στο παρελθόν. Εγώ, βέβαια, το έκανα με σίδερο και στη συνέχεια χτένισα τα μαλλιά με βούρτσα για να «ενώσω» το σπάσιμο», μας είπε η Χαρά Παπανικολάου.

https://www.instagram.com/p/CHqmJDuBfk7

«Στο πρόσωπο θέλαμε η Βίκυ να είναι πολύ φυσική. Χρησιμοποίησα, λοιπόν, σκιές στο χρώμα της άμμου, αλλά και σε καφέ χρώμα- στη γωνία του ματιού- για να δώσω βάθος στα μάτια της. Έβαλα και eyeliner κοντά στο μάτι της. Ήταν πολύ μαζεμένο, όμως. Δεν κάναμε cat eye αυτήν τη φορά. Της έβαλα και πολλή μάσκαρα στο άνω βλέφαρο. Το κάτω βλέφαρο είχε λίγη μάσκαρα και ήταν πολύ καθαρό. Ολοκληρώσαμε το look με ένα κατακόκκινο κραγιόν. Είναι το L’Absolu Rouge Drama Matte 82 Tapis Rouge της Lancome», μας εξήγησε η Χαρά.

https://www.instagram.com/p/CHql03snWuR

Τη ρωτήσαμε, όμως, και για το highlighter, που έχουμε καταλάβει ότι είναι η μεγάλη της αγάπη. «Εννοείται πως βάλαμε highlighter. Και στο πρόσωπο, αλλά και σε όλο το σώμα της Βίκυς, αυτήν τη φορά. Χρησιμοποίησα τη Highlighter Palette GLOWY & SHOWY N°1, του Scott Barnes, του προσωπικού make up artist της Jennifer Lopez», ολοκλήρωσε η Χαρά. Δε μας άφησε, όμως, έτσι. Μας αποκάλυψε ότι το αποψινό beauty look της Βίκυς Καγιά είναι εξίσου εντυπωσιακό και κομψό. Stay tuned για να μάθεις λεπτομέρειες και για την εμφάνιση της σημερινής βραδιάς, λοιπόν…

https://www.instagram.com/p/CHqUmcthW2m

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε ένα υπέροχο body scrub για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας