New look! Η Dakota Johnson άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της

Μαρία Ροδίτη
New look! Η Dakota Johnson άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της

Άκρως χειμερινή η επιλογή της!

Τη γνωρίσαμε όλες ως πρωταγωνίστρια στην ταινία «οι 50 αποχρώσεις του γκρι» και έκτοτε μας έχει δώσει πολλούς λόγους να ασχολούμαστε μαζί της και να την παρατηρούμε. Ο κυριότερος, όμως, είναι οι ultra chic εμφανίσεις της και τα άκρως εντυπωσιακά beauty looks που υιοθετούσε – προ κορονοϊού- στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Ο λόγος για την… Dakota Johnson.

Θα αναρωτιέσαι τώρα γιατί κάνουμε αυτόν τον πρόλογο. Γιατί η υπέροχη ηθοποιός μάς έδωσε έναν ακόμη λόγο να εντυπωσιαστούμε με την εμφάνισή της. Ποιος είναι αυτός; Το νέο, απόλυτα χειμερινό και φανταστικό χρώμα μαλλιών της. Ναι, η Dakota Johnson δεν είναι πια το καστανό κορίτσι που ήξερες μέχρι σήμερα.

Η Hollywood star εδώ και μερικές μέρες έχει πολύ, πολύ σκούρα μαύρα μαλλιά, σχεδόν δαμασκηνί. Φαίνεται, λοιπόν, ότι με το που άρχισαν για τα καλά τα κρύα του χειμώνα, η Dakota αποφάσισε να πάει… με τα νερά του και να σκουρύνει πολύ τα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CHsc5lzhLav

Όπως βλέπεις, το αποτέλεσμα είναι so elegant και αυτό το dark χρώμα μαλλιών ταιριάζει απίστευτα με τη λευκή επιδερμίδα της ηθοποιού. Εμείς, ωστόσο, παρατηρήσαμε και μια ακόμη- κάπως ανεπαίσθητη- αλλαγή στο hair look της. Η Dakota Johnson έχει πολύ πιο μακρύ μαλλί τις τελευταίες μέρες και από όσο καταλαβαίνουμε- όχι δε μάκρυνε τόσο γρήγορα-, μάλλον έβαλε και extensions μαζί με την αλλαγή στο χρώμα που έκανε. Σε συνδυασμό, μάλιστα, και με τα curtain bangs που εδώ και καιρό έχει, το αποτέλεσμα του hair look της μας αρέσει πολύ. Εσένα πώς σου φαίνεται η αλλαγή της;

https://www.instagram.com/p/CHtkCYQgmDh

Διάβασε ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της