17+1 Hollywood stars που πειραματίστηκαν με το hair look τους το 2020

Μαρία Ροδίτη
17+1 Hollywood stars που πειραματίστηκαν με το hair look τους το 2020

Δεν έχουν τέλος οι μεταμορφώσεις για τις celebrities…

Τα μαλλιά είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης για κάθε γυναίκα. Είναι εκείνο το στοιχείο που ή θα μας φτιάξει τη διάθεση το πρωί που θα ξυπνήσουμε, ή -αν έχουμε μια bad hair day- θα μας κάνει να νιώθουμε απαίσια. Αυτή η πεποίθηση φαίνεται πως δεν ισχύει μόνο για τις απλές γυναίκες, αλλά κάτι παρόμοιο βιώνουν με τα μαλλιά τους και οι Hollywood stars.

Και μάλλον, το 2020 πολλές ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδίστριες και performers που ζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δε βίωσαν και τις καλύτερες μέρες με τα μαλλιά τους. Από πού βγάζουμε αυτό το συμπέρασμα; Από το γεγονός ότι πολλές celebrities δεν κάθισαν σε ησυχία με το hair look τους από την αρχή του έτους και έκαναν απανωτές αλλαγές τόσο στο χρώμα μαλλιών τους όσο και στο κούρεμά τους.

Θα μας πεις… Δε θέλει και πολλή σκέψη να προχωρήσεις σε μια ριζική αλλαγή όταν έχεις βιώσει ένα lockdown και πραγματικά δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς τις άφθονες ώρες που μένεις στο σπίτι, αλλά και τη διάθεσή σου. Πόσο μάλλον αν έρθεις αντιμέτωπη με μια δεύτερη καραντίνα. Κάπου θέλεις να ξεσπάσεις.

Αυτό φαίνεται πως έκαναν οι περισσότερες stars που θα βρεις στην παρακάτω gallery. «Ξέσπασαν» στα μαλλιά τους, πειραματίστηκαν με το hair look τους το 2020 και… ιδού το αποτέλεσμα. Οι εντυπώσεις και τα συμπεράσματα, δικά σου.

Διάβασε ακόμα: 7 top models που εκτόξευσαν την καριέρα τους χάρη σε ένα νέο hair look