Black Friday: 15 ακριβά αρώματα στα οποία αξίζει να επενδύσεις σήμερα

Μαρία Ροδίτη
Black Friday: 15 ακριβά αρώματα στα οποία αξίζει να επενδύσεις σήμερα

Αυτή η «Μαύρη Παρασκευή» μπορεί να γίνει πιο… μυρωδάτη!

Happy Black Friday, girl! Η αγαπημένη Παρασκευή όλου του κόσμου, αλλά κυρίως του γυναικείου φύλου, μόλις ξημέρωσε και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενες για αυτό. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν γεμίσει με εκπτώσεις και μας περιμένουν να διαλέξουμε τα πιο υπέροχα προϊόντα στις καλύτερες τιμές ever.

Μια τέτοια μέρα σαν τη σημερινή, που ομολογουμένως οι τιμές είναι εξαιρετικά καλές, πρέπει να σκέφτεσαι έξυπνα. Να ψωνίζεις πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες δε θα μπορούσε να «αντέξει» το budget σου, όπως για παράδειγμα ένα… luxurious άρωμα. Ναι, καλά κατάλαβες! Για αρώματα θα μιλήσουμε αυτήν την Black Friday.

Θα μας πεις… Αφού είμαι σε καραντίνα και μένω στο σπίτι, γιατί να αγοράσω άρωμα; Και θα σου απαντήσουμε ότι πρώτον, μπορείς και μέσα στο σπίτι να φοράς το άρωμά σου. Δεν στο απαγορεύει κανένας! Δεύτερον, σε λίγο καιρό θα είμαστε πάλι ελεύθερες να απολαύσουμε μια βόλτα με τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς μας, οπότε εκεί σίγουρα θα σου χρειαστεί. Γιατί, λοιπόν, να το πάρεις μετέπειτα, που οι τιμές θα είναι και πάλι κάπως πιο ανεβασμένες;

Αυτό σκεφτήκαμε κι εμείς και κάναμε την έρευνά μας για σένα. Και καταλήξαμε ότι τα πιο φανταστικά, μαγικά, σαγηνευτικά, μεθυστικά και μυρωδάτα αρώματα είναι δεκαπέντε και θα τα βρεις στην παρακάτω gallery. Ανακάλυψέ τα και μην καθυστερήσεις να τα βάλεις στο ηλεκτρονικό σου καλάθι! Πραγματικά, αξίζει!

Διάβασε ακόμα: Η πριγκίπισσα Diana λάτρευε να φοράει μολύβι ματιών σε χρώμα…