Υβόννη Μπόσνιακ: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της δια χειρός… Γιάννη Σίσκου

Μαρία Ροδίτη
Υβόννη Μπόσνιακ: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της δια χειρός… Γιάννη Σίσκου

Ο προσωπικός της hairstylist & make up artist μάς αποκάλυψε τα πάντα!

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ εδώ στο Queen.gr! Έχει μια αβίαστη κομψότητα και ομορφιά, την οποία φροντίζει να μας υπενθυμίζει κάθε μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την εκπομπή «Style Me Up». Η σχεδιάστρια μόδας έχει τον ρόλο του κριτή στη συγκεκριμένη εκπομπή και εμείς δε χορταίνουμε να την παρακολουθούμε.

Η φινετσάτη εικόνα της πάντα μας εντυπωσιάζει και γι’ αυτό ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιδιώκουμε να μαθαίνουμε όλα τα μυστικά των beauty looks της, τα οποία είναι πάντα δια χειρός Γιάννη Σίσκου. Αυτό συνέβη και με τη χθεσινή της εμφάνιση στο «Style Me Up». Η Υβόννη ήταν super chic, με υπέροχο μακιγιάζ και μαλλιά. Έτσι, δε χάσαμε χρόνο. Τηλεφωνήσαμε στον προσωπικό της make up artist και hairstylist, Γιάννη Σίσκο, και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/p/CIEBd5-D9Cj

«Σε αυτό το look κάναμε sleek μαλλιά. Συγκεκριμένα, της έκανα χωρίστρα στο πλάι με μαλλιά κολλημένα πίσω σε αλογοουρά. Ήταν ένα χτένισμα που θύμιζε πολύ τις γυναίκες της δεκαετίας του ’80, που πρωταγωνιστούσαν στα video clips του Bryan Ferry», μας είπε ο Γιάννης Σίσκος.

Και συνέχισε: «Στο μακιγιάζ χρησιμοποίησα ένα κραγιόν στο χρώμα του κρασιού. Έβαλα το YVES SAINT LAURENT, TATOUAGE COUTURE MATTE STAIN, στην απόχρωση 21 Burgundy Instinct. Στα μάτια χρησιμοποίησα λεπτό eyeliner, τραβηγμένη σκιά προς την εξωτερική γωνία σε αποχρώσεις μπεζ-καφέ, έβαλα μάσκαρα και μισές βλεφαρίδες Sweed Professional Lashes. Στα μάγουλα κάναμε contouring με bronzer, ενώ τονίσαμε και τα φρύδια. Η Υβόννη έχει μεσαίου πάχους, ξανθά φρύδια, οπότε τώρα τα επιμήκυνα και γέμισα τα κενά με ένα μολύβι φρυδιών». Και κάπως έτσι η συνομιλία μας ολοκληρώθηκε με μια υπόσχεση για πολλά, πολλά ακόμη εμπνευσμένα και ultra chic beauty looks!

Διάβασε ακόμα: Πόση ποσότητα από κάθε skincare προϊόν πρέπει να βάζεις στο πρόσωπό σου;